Britney Spears si je morala kupiti kopalke velikosti XXL. Punca, ki dopustuje na Havajih, se je namreč zelooo zredila.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Kevin Federline ima spet kratke lase, saj se je za dobrodelne namene dal postriči in svoje lase doroval organizaciji Kodri ljubezni, ki izdeluje iz darovanih las lasulje za otroke obolele za rakom.
Končno nekaj pozitivnega o njem, sem prav vesela da ima spet kratke lase, zdaj je spet pravi cukerček.
ja no ona se men prav smil ženska... Kevin jo tako izkorišča za dnar...mislm model delat pejt.. pa še z drugo se vlač okol ona pa sama za otroka skrbi...pa bi kr še enga mela, s takmu tipom...joj, joj
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
jah..ona ga "ljubi" in ne vidi da jo on izkorišča zato se mi smil...on mi je pa tok bedn ej... mislm sj u bistvu si je po en stran sama kriva kaj se je pa poročila s takmu luzerjem, sj on ma že od prej enga otroka pa je tud uno ženo zapustu...
jah tist za slavo se pa strinjam k se je ful spremenila in jo po moje tud folk več ne gleda tko k prej...ah ja..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam