Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali vaši sedanji fantje vedo, s koliko tipi ste do zdaj spale?

Da, ne vidim razloga, zakaj bi mu to prikrivala
398
72%
Ne, ne želim, da izve vse podrobnosti
117
21%
Ga to ne zanima in spoštujem njegovo željo
41
7%

Skupaj glasov: 556

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jaz sem mu povedala,ker jih itak ni blo dosti pred njim :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mene zanima kaj une rečejo fantu, ki ga na novo dobijo, ko njihova preteklost šteje kšnih 30/40 tipov za sex............amm.......mislm jst nikol nebi take al pa tazga pgledala.........
_ninikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _ninikaaa »

oba veva drug za drugega...pa nisma tega nikoli skrivala pred drugim.. :oops: :)
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Mah men se ne zdi neke panike, zakaj mu nebi povedla... on ve zame, js pa zanj.. in mislim da je to zrav odnos...
My dreams are my reality...
nezka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nezka »

ne ve. jest sm cifro mal zmanjšala, ker ima tip potem boljši občutek, jest pa sm tud zadovolna .... hehe
BrIhTna_plidna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a BrIhTna_plidna »

walda da we...bz nekaj molčat ali pa lagat...ker itaq se vse zve...ijaa
Žvljenje je lepo :)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, res..
jaz imam totalno slab občutek že samo, če mojmu za par dni prikrijem kakšno stvar, ki me pač mal preveč obremenjuje in nočem, da še njega, ampak na koncu itak da me pogrunta da me neki žre in mu prej ali slej vse povem.
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vis_maior »

jaz sem mu povedala...kar se pa njegovih prejšnjih tiče...nočem vedeti, ker vem, da bi mu potem, ko bi se kaj spičila metala naprej, da sem mu itak samo cifra XY (vem da je grdo, samo ko sem razpizdena sploh ne razmišljam preden govorim) :oops:
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Jz vem vsako podrobnost iz njegove preteklosti, on pa ne tolk o moji :?

Ko sva bla vmes narazn, je splet okoliščin privedel do tega, da sm spala še s tremi drugimi in tega mu res nisem šla razlagat, ker vem, da bi ga prizadel, samo teoretično niti ni šlo za varanje, ker sva bla narazn ...
Tega niti najmanj ne obžalujem in mu ne nameravam povedat (še) ker me nikoli niti ni vprašov, če je on moj edini, tako da ...

Se pa strinjam, da ženska ki je mela več parterjev je kuj označena za kurbo, poznam pa tipa, ki jih je mel že več kot 50 pa je res največji car za okolico :eek:
Double standards ...
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cat85 »

Moj ve, ker je itaq moj prvi :)
Sicer pa tudi če nebi bil, bi mu povedala, kolko sem jih mela prej, če bi vprašal.. Sama pa o njegovi preteklosti vem tudi tolko kolko sem ga vprašala oz koliko mi je povedal.. Sicer pa preteklost je preteklost.. Mislim da nekaj okvirno je dobro vedet, da pa bi razlagala jaz njemu in on meni vse podrobnosti se mi pa zdi brezveze.. Pač tolko da vem približno kolko jih je mel, pa kolko je mel resnih pa tak.. Če pa preveč razlagaš pa pol to lahk vodi sam do ljubusumnosti če je tip nagnjen k ljubusumju.. Tak da se mi zdi boljše kakšne stvari obdržati zase.. I think...
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
PesjaAnka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: brežice

Neprebrana objava Napisal/-a PesjaAnka »

am on ve za mene in js za njega. on je moj prvi js njegova ne..ampak me ne mot.važn da sva iskrena.
daj koLegica da te zaLižem
Uporabniški avatar
Helencka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Helencka »

enkrat sem mu samo tako med pogovorom omenila drugače pa se ni kaj posebnega zanimal za to....
:P
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

jaz sem prepričana, da bi vsaka normalna oseba svojemu fantu povedala s kolkimi tipi je seksala. in obratno seveda. ti si tudi svoja preteklost. in če si nekaj počel bi mogel zdaj stati za tem. tvoj partner (bodiči partner) ima pa tudi pravico vedeti v kaj se spušča. jaz nikoli ne bi imela tipa, ki je položil pol ljubljane. moje mnenje pač.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

res je tako... v zvezi je na prvem mestu iskrenost. in zakaj bi nekdo prikrojil resnico samo za to, da bi partnerju bolj ugajal?? nevem no.. to se mi ne zdi potrebno... ti si ti.. in če si takšen partnerju všeč- lepo, drugače pa ni zate... če te ne sprejme s tvojimi napakami in preteklostjo vred, je vse skupej velik nesmisel...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Preteklost je veliko več kot gole številke... mene pač bolj zanimajo druge stvari. Pa tudi- če bi spoznale tipa, starega 35,40 let; a bi res hotele detajlno poročilo o avanturici na maturancu, "multiseksa" :wink: v študentu,...
Odgovori