Fant me noče zadovoljevati oralno
-
- Sramežljivka
Joj ljubavi, to je pa zelo lahko resljiv blemcic
, saj je problem le v tem ali da imas vnetje ali pa da se nepravilno prehranjujes, recimo cebula, cesen, feferoni, fizol niso ravno netoxicne snovi, aja pa pivo in cigareti prinasajo veliko nedisecosti.Presalti na sadje, baje ananas deluje, aja pa kava pomaga pri odnasanju toxicnih stvari iz telesa, saj vemo da veliko pijemo pa njej:).
Saj bo, mej se smej se

Saj bo, mej se smej se
- deep blue lady
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- white_sharky
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
- white_sharky
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
- Ange|ina
- Komunikatorka
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
drage moje, dragi moji.. a mi lahko nekdo tole razloži.. o umivanju pred sexom.. recimo.. s partnerjem se totalno zagrejeta.. predigra že traja, pol pa . . . . ČAKI!!! DA NE BI ŠOU/ŠLA DOL, morm prej u kopalnco!!!
a kva??? nč jasn... to en mal ubije vse skp... ane?
Angie
a kva??? nč jasn... to en mal ubije vse skp... ane?
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Če živiš z moškim, potem to lahko spontano pride, če pa greš k fantu npr. domov, pa se itak moraš vedno prej zrihtat, saj v takem času pa ne boš tako zelo umazana, da se fant ne bi mogel spraviti med tvoje noge.
Sicer pa ženska ne bo nikoli tako zelo umazana, če normalno skrbi za higieno.
Ne moreš pa pričakovati, če si od jutra do večera v službi ali šoli, potem prideš domov in fant se naj spravi to lizat??? V takem primeru se normalno moraš umit prej! Vsaj men se tak zdi.
Sicer pa ženska ne bo nikoli tako zelo umazana, če normalno skrbi za higieno.
Ne moreš pa pričakovati, če si od jutra do večera v službi ali šoli, potem prideš domov in fant se naj spravi to lizat??? V takem primeru se normalno moraš umit prej! Vsaj men se tak zdi.
Angie, strinjam se s tabo...vedno ni kopalnice zraven ali ne?! Spontani seks še je le božanski..., sicer pa če se redno umivaš, potem ravno ne rabiš skočit v kopalnico pred seksom...., vsak ima svoj vonj, in če se dva privlačita ni ovire....kaj pa če si v naravi...potem fantu rečete, daj počakaj ti tu, jaz skočim domov pod tuš:) oh jej... nevem nevem... Angie, dobro razmišljaš:)
Tudi jaz sem imela vedno navado pri bivšem, da sem se tik pred tem šla umit.. (čeprav sem se recimo stusirala kake par ur prej)... kar je ubilo spontanost - točno tako kot ste že prej eni rekli.
V končni fazi vidiš, da to sploh ni pomembno.. če se stvar zgodi spontano in če sem tipu sexy, bo ravno tako s slastjo to počel, tudi če ni čisto razkužena
. Narava že poskrbi za svoje..
To sem izkusila pri zdajšnjem...
Glede njegovega odpora do okusa pa je možno, da na splošno ne mara oralnega seksa in ima pač to fiksno idejo, da je zanič okus itd. Poskusita se o tem pogovorit. Če pa to ni fora, potem pa mogoče poskusi kaksne lubrikante z okusom jagode ali kaj takega
Jaz vem, da verjetno ne bi mogla bit s takim tipom, saj je to pomemben del spolnega odnosa, ki večini bejb prinese veliko več užitkov kot kaj drugega. Očitno sem imela do zdaj samo srečo, hehe
V končni fazi vidiš, da to sploh ni pomembno.. če se stvar zgodi spontano in če sem tipu sexy, bo ravno tako s slastjo to počel, tudi če ni čisto razkužena

To sem izkusila pri zdajšnjem...

Glede njegovega odpora do okusa pa je možno, da na splošno ne mara oralnega seksa in ima pač to fiksno idejo, da je zanič okus itd. Poskusita se o tem pogovorit. Če pa to ni fora, potem pa mogoče poskusi kaksne lubrikante z okusom jagode ali kaj takega

Jaz vem, da verjetno ne bi mogla bit s takim tipom, saj je to pomemben del spolnega odnosa, ki večini bejb prinese veliko več užitkov kot kaj drugega. Očitno sem imela do zdaj samo srečo, hehe