Fant me noče zadovoljevati oralno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

Zamenjal ime teme iz En velik problemček :) v Fant me noče zadovoljevat oralno, ... Pravila foruma Cosmopolitan.si in te reči.
ana zaspana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ana zaspana »

Joj ljubavi, to je pa zelo lahko resljiv blemcic :) , saj je problem le v tem ali da imas vnetje ali pa da se nepravilno prehranjujes, recimo cebula, cesen, feferoni, fizol niso ravno netoxicne snovi, aja pa pivo in cigareti prinasajo veliko nedisecosti.Presalti na sadje, baje ananas deluje, aja pa kava pomaga pri odnasanju toxicnih stvari iz telesa, saj vemo da veliko pijemo pa njej:).

Saj bo, mej se smej se
Uporabniški avatar
deep blue lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deep blue lady »

ja pomoje da je tud veliko odvisno od prehrane, PREDVSEM pa od higiene!!! Za moje pojme je ta najbolj pomembna...

Umij si jo vsak dan, meni je zelo fajn milo oz. emulzija LACTACYD FEMINA...

veliko sreče in čim hitrjše užitke :)
too lost in you...
Uporabniški avatar
white_sharky
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a white_sharky »

cotkica napisal/-a:Pomoje nobena muca nima "dobrga" okusa....tko k tut sperma ni prov pretirano okusna...

ojla
tukaj pa te moram popraviti
vsaka muca, ce je lepo umita ima vsaj za mene cudovit okus
in ravno vceraj sem ponovno uzival, ko sem mucko poljubljal in ji je medtem prislo

lp
w_s
foxy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy »

Ja kaj je pa pri tem tok groznega? Jaz sem ze velik fantov slisala reci, da jim je okus muce uredu in da zelo uzivajo, ko jo lizejo.. res ne razumem... :roll:
Uporabniški avatar
white_sharky
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a white_sharky »

cav foxy
ja envem kaj jima je tako groznega
ce ne preneseta napisanega potem naj ne bereta

w_s
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Ah mislim, da jih večina ve za kaj gre!
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

drage moje, dragi moji.. a mi lahko nekdo tole razloži.. o umivanju pred sexom.. recimo.. s partnerjem se totalno zagrejeta.. predigra že traja, pol pa . . . . ČAKI!!! DA NE BI ŠOU/ŠLA DOL, morm prej u kopalnco!!!

a kva??? nč jasn... to en mal ubije vse skp... ane?

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a lepoticka »

jst se ponavadi še pred mogočim dogodkom umijem... če bo po eni uri ali dveh šel dol bo "okus" še vedno isti... :D ne se sekirat ni treba da je v isti minuti narjeno...
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Če živiš z moškim, potem to lahko spontano pride, če pa greš k fantu npr. domov, pa se itak moraš vedno prej zrihtat, saj v takem času pa ne boš tako zelo umazana, da se fant ne bi mogel spraviti med tvoje noge.
Sicer pa ženska ne bo nikoli tako zelo umazana, če normalno skrbi za higieno.
Ne moreš pa pričakovati, če si od jutra do večera v službi ali šoli, potem prideš domov in fant se naj spravi to lizat??? V takem primeru se normalno moraš umit prej! Vsaj men se tak zdi.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

samomojca napisal/-a: ...Ne moreš pa pričakovati, če si od jutra do večera v službi ali šoli, potem prideš domov in fant se naj spravi to lizat??? V takem primeru se normalno moraš umit prej! Vsaj men se tak zdi.

Al pa vsaj obrisat s kakšnim mokrim robčkom :D .
Sarha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarha »

Skupej pejsta pod tuše in delajta eksperimente.
Tajči3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tajči3 »

Angie, strinjam se s tabo...vedno ni kopalnice zraven ali ne?! Spontani seks še je le božanski..., sicer pa če se redno umivaš, potem ravno ne rabiš skočit v kopalnico pred seksom...., vsak ima svoj vonj, in če se dva privlačita ni ovire....kaj pa če si v naravi...potem fantu rečete, daj počakaj ti tu, jaz skočim domov pod tuš:) oh jej... nevem nevem... Angie, dobro razmišljaš:)
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a beepsi »

Tudi jaz sem imela vedno navado pri bivšem, da sem se tik pred tem šla umit.. (čeprav sem se recimo stusirala kake par ur prej)... kar je ubilo spontanost - točno tako kot ste že prej eni rekli.
V končni fazi vidiš, da to sploh ni pomembno.. če se stvar zgodi spontano in če sem tipu sexy, bo ravno tako s slastjo to počel, tudi če ni čisto razkužena :D . Narava že poskrbi za svoje..
To sem izkusila pri zdajšnjem... :wink:

Glede njegovega odpora do okusa pa je možno, da na splošno ne mara oralnega seksa in ima pač to fiksno idejo, da je zanič okus itd. Poskusita se o tem pogovorit. Če pa to ni fora, potem pa mogoče poskusi kaksne lubrikante z okusom jagode ali kaj takega :D

Jaz vem, da verjetno ne bi mogla bit s takim tipom, saj je to pomemben del spolnega odnosa, ki večini bejb prinese veliko več užitkov kot kaj drugega. Očitno sem imela do zdaj samo srečo, hehe :)
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Beepsi, saj imaš prav - ne vidim, kje bi bil problem? Lubrikanti, sladki greh, čokolada, smetana...
Odgovori