*Ela* napisal/-a:sej z vsemi lahko likaš in kodraš razn če maš kakšnega res velikega pa nerodnega...te novejši so itak tako narjeni da gre oboje
vlda, da loh..
sam na temu pa prou izrecno piše, da ma dvojno funkcijo...
jaz sm to prvič zdej vidla no..
vem, da Remington prej tega ni mel..
pa sm si jaz s "tastarim" vseen mal nakodrala from time to time
a mislte da tale za 6000 (prej je bil 9000) u redu dela. k jz mam doma enga k je res sranje od likalnika, pa še moji lasje so res divji in rabim neki dobrega.
*Ela* napisal/-a:sej z vsemi lahko likaš in kodraš razn če maš kakšnega res velikega pa nerodnega...te novejši so itak tako narjeni da gre oboje
vlda, da loh.. sam na temu pa prou izrecno piše, da ma dvojno funkcijo...
zato, da lahk nabijejo ceno ker ma kao neki ekstra... in tisti, ki se ne spoznajo nasedejo in plačajo 6 jurjev več za nekaj, kar lahko počneš z večino običnih likalnikov...
micamaca napisal/-a:zato, da lahk nabijejo ceno ker ma kao neki ekstra... in tisti, ki se ne spoznajo nasedejo in plačajo 6 jurjev več za nekaj, kar lahko počneš z večino običnih likalnikov...
točno to, micamaca! sem lih hotla napisat, na enih pač ne piše. lahko tud gor napišejo:
-za kodranje
-za likanje
-za pretepanje
wow, ej, s tem pa lahko še nažgeš koga (ta je pa najbolši) ok malo heca
pač na enih ne piše in pol si mogoče katera misli da na tistih ki piše da so kaj bol uporabni in pač da več dnarja za to
jst mam od babyliss..in je res d'best!!! ima keramične plosšice..segreje se u minutki..še rej..in lase ti spjaštra takoj!!!! in jih ne poškoduje... in sm dala zanga 7jurčkow..sploh ni biw dosti...
čene baje d so d'best keramični..d najmajn uničijo lase..tko pravjo zdej jst ne vjm..