Nepojasnjeno, nerazložljivo

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori

Verjamete v stvari, kot so reinkernacija, vraževernost, čarovništvo, NLP, duhove

Glasovanje se je zaključilo dne 08. Nov. 2004 21:30

verjetno da je nekaj na tem.
26
96%
ne, to so absolutno same traparije
1
4%
da, defenitivno te stvari obstajajo.
0
Brez glasov

Skupaj glasov: 27

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Applebitecc napisal/-a:Kakorkoli že... Dokler mi en ne dokaže, da nekaj obstaja oz. nekaj ne obstaja, sem jaz nekje v sredini. :D
Al pa mogoče dokler ne vidim kakšnega NLP al pa duhca... :D :D

uf ne klič "hudiča" ... da se ti nau dons ponoč kej začel prikazovat pa te božat po glav :D :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: življenje..
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ~škratk štunfk~ »

učeri sm gledala dokumentarc na discoveryu :eek: o eni strašljivi hiši...oo beed to je blo pa tok spoki :eek:
pol pa seveda še tv efekti.. :eek:
nism spala skor nč punoč :cry:
umiram.</3
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: življenje..
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ~škratk štunfk~ »

men tut :cry:
sam jst recmo ubužujm gruzljiuke..pa me ni strah tega.npr:moriuca
ampak vsega paranormalnega k me res vrže s tira :eek:
umiram.</3
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Škratk štunfk, jaz pa ravno obratno. V grozljivkah me ni strah paranormalnih stvari, ker itak ne verjamem v njih (večinoma :wink: ), ampak realnega zla, hudobnih in sadističnih ljudi...
Od paranormalnega na pol verjamem samo v tiste stvari, ki mi pomagajo osmislit lajf... pozitivne, se pravi. Recimo reinkarnacija- bi si želela, da res obstaja. Pa kaka prijazna pametna bitja z drugih planetov, na primer... :)
maycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a maycha »

...
Zadnjič spremenil maycha, dne 25. Feb. 2009 21:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Pa zakaj vas je tok strah duhov pa "vesoljcev"? Sej nihče ni rekel, da so zlobni pa da nam kej hočjo :? To so si sam zmislil ljudje v filmski industriji, da bi čim več denarja dobil :x
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tanja__ »

FairyAngel napisal/-a:
Heilie napisal/-a:Jaz verjamem, da je nekaj...ker če smo sami, pol je res škoda prostora sam za nas.

Kar je napisala Heilie, je še najbolj blizu mojim mislim, tako da se strinjam. :)

Nismo sami! Vsako ozvedje ima svoje planete (naše 9), teh ozvezdij je na milijarde in milijarde... obstajajo druge civilizacije, ampak mi enostavno nikol ne bomo mogli do njih, ker je to takoooo oddaljeno, da se nam niti sanja ne, ni teorije. Tak da vsa NLP plovila, ki "krožijo" po žitnih poljih, so star človeške domišljije, v to se pa ne bi spuščala, ker je neskončna. :D
Kar se tiče pa reinkarnacije, verjamem, če že za nič druga ne, vsaj na podlagi blagodelja... mislim, da nobenmu ravno ne paše, če pomisli, ko nas ni, nas ni. Tak da, ja.
Duhovi... hm, tema zase se mi zdi. Ja, tud verjamem. Zakaj? Čudne izkušnje no. :roll:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

No jst vam lahko povem eno zgodico, ki se nam je pred leti zgodila.

Pred 4 leti smo bli na Hrvaškem na morju. Bli smo u eni manjši počitniški hišci. In zmeri tm proti večeru je en fantek k nm prhaju. Čist usakič okol 7 al 8 ure. Zmeri ko ga je moja mami kej vprašala, ni nikol nč nazaj odgovoru, sam nasmeju se je (kot da bi bil mal sramežljiv).

Pol smo pa vedno, ko smo šli ponoči spat, slišal otroški smeh. Ko smo pogledal čez okno, ni bol nikjer nobenga. Smo mislil, da je tist fantek spet pršu, čeprov nam je blo mal čudn, da bi starši pustil tko majhnega otroka, da sred noči sam okol hodi. Zarad tega je moja mami enga gospoda k je lastnik teh počitniških hišc vprašala, če mogoče ve čigav je ta fantek. Pol ji je pa on reku, da tuki ni nobenga fantka, k bi sam okol hodu, vendar pa ve o čem govorimo! Reku je, da vedno ko kšni pridejo na počitnice, pravijo da videvajo enga fantka :eek:

Pol nam je zečel govort, da se je pred leti tam utopil en 7-letni fantek :eek: in od takrat VEDNO ljudje poročajo da videvajo nekega fantka! Reku je da tud on učasih sliši sred noči otroški smeh, pol gre pa vn pogledat, pa nikjer nobenga.

Pol čez neki cajta so tud eni naši prjatli šli na isti konc na počitnice in ko so se vrnil, so nam čist isto zgodbo povedal :eek: . Rekl so, da so videval enga fanka…vedno sam....nikol nč ne reče....ponoči en smeh! spooky!

Lahko, da je šlo vse skupi za netego od tistga gospoda. Sam čudno bi bilo, da so pol tud naši frendi in še velik drugih ljudi, ki pridejo tja na počitnice, videval in slišal iste stvari :?
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 01. Dec. 2006 15:55, skupaj popravljeno 3 krat.
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

OMG Frenkie to pa je spooky :( :eek:
How blind can you get and still have eyes?
Latte
Debatorica
Debatorica

bucka81 napisal/-a:ja in zakaj ima Frenkie pri duhovih napisano : JA in NE , če jih je videla?? :nixweiss:

Eh hu kers, skeri stori useen :rofl:
Latte
Debatorica
Debatorica

Angel girl napisal/-a:
Latte napisal/-a:OMG Frenkie to pa je spooky :( :eek:

OOOOOOOooooooooooooooo gad dem hudiča povej točn kje je to d tja ne grem k me bo pobral od strahu!!!!!!!!!! Jst verjamem v te stvari, zato je pa vse skup še bolj grozn! :eek: :?

Buuuuuu :grrdev: :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Angel girl napisal/-a:

OOOOOOOooooooooooooooo gad dem hudiča povej točn kje je to d tja ne grem k me bo pobral od strahu!!!!!!!!!! :eek: :?

:lol: to je eno mesto Labin na Hrvaškem (blizu Rabca ali pa Malega lošinja) če veš. No v glavnem ful folka k je šlo tja so baje mel čist iste izkušnje kot mi. Nas na začetku ni blo nč strah, ker sploh nismo vedl za kaj se gre. Šele pol ko smo pršl domov, smo bili vsi čist presrani.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 01. Dec. 2006 16:01, skupaj popravljeno 2 krat.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Angel girl napisal/-a:

OOOOOOOooooooooooooooo gad dem hudiča povej točn kje je to d tja ne grem k me bo pobral od strahu!!!!!!!!!! Jst verjamem v te stvari, zato je pa vse skup še bolj grozn! :eek: :?

js bi pa prou rad tole vidu... pa še podnevi je in celo pogovarjat se da z njim(ok odgovor zaman čakaš). mal čudno uglaunem, nč ne verjamem :)

Frenkie napisal/-a: :lol: to je eno mesto Labin na Hrvaškem blizu Zadra alpa Malega lošinja če veš.

zadar pa mali lošinj pa nisla lih skupi :D
Zadnjič spremenil opium, dne 23. Feb. 2006 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Hehe, men pa to niti ni spooky... Jz bi pa prou šla tja, sam da vidm tega fantka (sej nevarn ni, k še nobenmu nč ni naredu)..

Hehe, pa a k ste vi vidl tega poba, je biu tm okol vas še kdo, k vas je vidu zgovarjat se z njim?
(k glede na to, da je blo zvečer in če ste ga sam vi vidl, pa je kdo kje blizu stal, je mogl smešn zgledat, k ste u luft spraševal :) )
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

bucka81 napisal/-a:to je meni nakladanje

Sej razumem, da je težko verjet v take stvari, če jih sam ne doživiš. Če bi bla jst sama takrat, bi sigurno mislila, da se mi mal blede ampak so bili še drugi zraven, ki so isto stvar, v istem času, vidl. Tko, da ne vem, če gre ravno za nakladanje?!

Sej jst sm tud mal neopredeljena kar se tiče teh nadnaravnih stvari. V nekatere stvari verjamem, v nekatere pa ne. Sem pa prepričana, da je bilo tisto, povezavi s fantkovm, resnično in da se nam ni bledl. Pa verjamem, da je šlo takrat za nekaj nadnaravnega.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 01. Dec. 2006 16:11, skupaj popravljeno 2 krat.
Odgovori