najprej sm si vzela čas in prebrala vse poste
1. moje mnenje je, da 11,12,13 letnice so totalno premlade za kakršnokoli pacarijo na obrazu, ker jim to pokvari njihov nedolžni videz /ampak zato se seveda začnejo mazat-da bi ble vidt starejše..btw offtopic- moja sošolka si je pr 12ih tlačla nogavice u modrček da bi jo spustil u disko-in so jo..

/ ... pa 11letnice u špičakih ja.. my god še mene je sram k jih vidm

potem pa po možnosti še kaka cigareta in so odrasle ane

ena je napisala zakaj majo 13letnice temne pudre- ker so to uni pocen pudri ala Miss Sporty k si res k zažgan po njih (vidm sošolko k ga uporabla in se ji vsi sam smejimo-stara je 19 let btw in skos se hval kok majo keša doma.. hm bejbi kup si pol puder vsaj za 2k ne..)
2. js sama sm se začela mazat nekje u srednji šoli k sm si kupila črno barvico s sošolko u DM-u. in potem so bli vsi paf kok mam dolge trepalnice in kakšen pogled.. enkrat me je ena prfoksa vprašala; kok pa daš ti za te umetne trepalnice?

hehe ... u osnovni mi je pa blo škoda dajat denar za kozmetiko sm si raj kupila newem plišasto igračo al pa tamagočija

ZDEJ ne mine dan da ne bi šla u DM in si kupila vsaj kremo za roke- frikica totalna ... pa tkrt k so bli moderni uni lipglosi u obliki svinčnikov ja- nism ga mela k sm si raj kupila en obesek za ključe ...
3. zdej se mažem glede na svoj počutje. vsak jutr krema, potem pa ali prozorna maskara ali navadna črna, ali pa volume shocking. na ustnice lipbalm- disco queen ali pa prozorn lipglos ali pa popolnoma navadno labello (mleko in med-lipbalm-priporočam!) ker mam nekak naraj naravn videz ... počešm obrvi (vsake tok še natrem s kšnim oljem-za čez noč-ravno tako občasno čistim trepalnice)..pudrala se nisem nikol- tud v osemletki k sm mela mozoljev juhuhu velik ne.. zdej mam en korektor za občasen mozolj ki se jasno naredi na sredi čela ali nosa. drgač pa mi ni tuje tut nč namazana it vn... mam že tko naravn obraz da ga ličila sam pokvarjo ubistvu

(in s tem se neki časa nism sprjaznla zdej pa hvalim boga da je tko)
4. ful ste ene pisale o BLISTEX-ovih labelih.. js sm mela enga "silk shine" al kwa že.. men se je zmer razpacal pa stopil- sm ga mela u hladilniku sam ne morš ga met pa skos. keri so dobri od blistexa al so vsi isti?
5. na koncu rekla sam še to; če se punčke okol 12ih let že ličite, se dejte neopazno- rjava mascara ali prozorna, senčil ni potrebno imeti-če že- barva breskev, glede svinčnikov vam priporočam kohl ali kajal, ki je za oči tut zelo zdrav, in pa šminkico v barvi mareličnega cveta vrtnice. popolnoima naravno, še najbolje pa so za take male kakšni negovalni kompleti (npr. pri Oriflameu so imeli kozmetiko za male dame- a jo majo še? ewo to bi jim js dala še takim 12 letnim frklcam)...
in pa da je najbolj pomembno TO, da po koncu dneva ličila odstranite s sebi primerno kremo,čistilnim mlekom ali z robčki (priporočam kakšne baby ker te oči ne pečejo toliko ko si čistiš mascaro) in na koncu še obraz natret s kremo da se koža ne izsuši. na to pozabljate mlade punce, potem se pa čudite da imate krhke trepalnice.. in pa, če le lahko uporabljajte kozmetiko kakšne priznane znamke in to velja tudi pri lakih za nohte (ne kupovat capitolovih unih malih) ...
lep pozdrav, se opravičujem če je blo full velik offtopic