Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?
Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?
Ali vaši sedanji fantje vedo, s koliko tipi ste do zdaj spale?
Kakšno je vaše - in njegovo mnenje o tem, ste iskreni ali kaj prikrijete?
Moj ve za vo mojo zgodovino in tudi jaz za njegovo in edino tak način tudi podpiram, nisem za to, da se svojemu partnerju karkoli takega zamolči.
Pa vi?
Kakšno je vaše - in njegovo mnenje o tem, ste iskreni ali kaj prikrijete?
Moj ve za vo mojo zgodovino in tudi jaz za njegovo in edino tak način tudi podpiram, nisem za to, da se svojemu partnerju karkoli takega zamolči.
Pa vi?
Ja ve ... ve da je on moj edini fant s katerim sm sexala ... in jst vem, da sm jst edina s katero je bil.
Sm pa jst tazga mnenja da ... načeloma me te stvari ne bi zanimale oz. to ne bi vplivalo na najino zvezo oz. da bi blo to nekega ključnega pomena. Edino če pač nima on nekega slovesa kkšnega playerja. Se mi zdi nekak prav, da si partnerja to povesta ... in če je mel prej že kkšne resne zveze bi mi blo logično, da je tut s prejšnjimi puncami sexal ... ampak iz tega ne bi delala nekega haloja ... Razn če bi bla ta številka, tko kot sm že rekla ogromna ... Zdej kaj je pa za koga ogromno ... vrjetno čist odvisno od posameznika ...

Sm pa jst tazga mnenja da ... načeloma me te stvari ne bi zanimale oz. to ne bi vplivalo na najino zvezo oz. da bi blo to nekega ključnega pomena. Edino če pač nima on nekega slovesa kkšnega playerja. Se mi zdi nekak prav, da si partnerja to povesta ... in če je mel prej že kkšne resne zveze bi mi blo logično, da je tut s prejšnjimi puncami sexal ... ampak iz tega ne bi delala nekega haloja ... Razn če bi bla ta številka, tko kot sm že rekla ogromna ... Zdej kaj je pa za koga ogromno ... vrjetno čist odvisno od posameznika ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
- Komunikatorka
Ve ja.. Ker je edini s kerim sem do zdej spala
Ja no, pri njemu je mal drugač sam je pred mano sam eno mel (resna zveza)
Sem pa hodila z enim tipom k jih je položu že čez 20
, pa sm mu po 1 tednu rekla, da sva lahko samo frenda
(glede na to d sem bla še nedolžna se mi ni zdel zame primerni, pa še razlika v starosti je bila
)

Ja no, pri njemu je mal drugač sam je pred mano sam eno mel (resna zveza)
Sem pa hodila z enim tipom k jih je položu že čez 20

- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
Moj ve za vse moje partnerje in tudi ve vse o meni, katere prijatle oz prijateljice imam, ker sva bla najprej prijatla preden sva postala uradno par, tako da ga ne more pri meni nič presenetit.
Zdi se mi pomembno da to partner ve s kolkimi je punca bla, si potem ustvari neko mnenje, mene je on dobil dokaj pridno, nikoli se nisem vlačila naokrog, z vsakim ki sm bila, sem bila z njim v vezi, ni se mi nikoli zgodilo da bi bla z nekom kr tak...
Pri njem pa ne vem za vse, niti me ne zanima, pa tudi ne sprašujem, mislim da jih je blo kr nekaj, sam pri moških je to drugač kot pri ženski... pri moškem se zgodi bolj pogosto da je s punco kr tak, jo posexa in je potem več nikoli ne vidi, sam tak je...
Mojmu recimo, so prijatli pomenli zelo veliko, tako da vem da ni tip človeka, ki bi bil skos razmišljal katero bo podrl, če se mu je katera nastavljala, jo je seveda posexsal, drugač pa ni bil nek kurbir... vem da jih je mel nekaj ampak to zdaj več ni važno, ker vem da mi je zvest...
Zdi se mi pomembno da to partner ve s kolkimi je punca bla, si potem ustvari neko mnenje, mene je on dobil dokaj pridno, nikoli se nisem vlačila naokrog, z vsakim ki sm bila, sem bila z njim v vezi, ni se mi nikoli zgodilo da bi bla z nekom kr tak...
Pri njem pa ne vem za vse, niti me ne zanima, pa tudi ne sprašujem, mislim da jih je blo kr nekaj, sam pri moških je to drugač kot pri ženski... pri moškem se zgodi bolj pogosto da je s punco kr tak, jo posexa in je potem več nikoli ne vidi, sam tak je...
Mojmu recimo, so prijatli pomenli zelo veliko, tako da vem da ni tip človeka, ki bi bil skos razmišljal katero bo podrl, če se mu je katera nastavljala, jo je seveda posexsal, drugač pa ni bil nek kurbir... vem da jih je mel nekaj ampak to zdaj več ni važno, ker vem da mi je zvest...
-
- Debatorica
- Kontakt:
moj fant ve za tistga ki sem bla z njim pred njim in ni blo nikol nobenih prolemov, me je pa sam prašal in sem mu povedala vse tako kot je bilo-no v detajle se nisem spuščala, ker niti ni hotel, vendar pa je potem ker je slišal da je blo kr neki in to hitro pozabu na to. mogoče kdaj kej reče zakaj se nism zanga šparala v hecu, pa sej če bi vedla da bo on pršu sebi..