deborah napisal/-a:finščina a kdo ve kje bi se to dal učit? pa d ni prov drago... help please. nism nove teme odpirala ker se mi je brezveze zdel za to sprašvat novo odpret. a loh kera kr sm napiše?
oooo se eno sm nasla! ja, se da na SOLT-u (ce si studentka pride fajn ugodno - 22.500 sit). Jst sm se jo hotela lani ...pa je blo premal prijavlenih, jih mora bit min. 5.
obožujem francosko(se tut učim) , nemško, pa brazilščina mi je tut zanimiva aja pa ne smem pozabit una oxford angleščina je tut iber huda in ja italjanščina
ja men je pa usec anglescina in to britanska, pa nemscina tut (to tut studiram) drgac sm se pa tut italijanscine ucila in mi je usec. pa bla sm tut v stiku s portugalscino k m ije tut ful zanimiva.
deborah napisal/-a:finščina a kdo ve kje bi se to dal učit? pa d ni prov drago... help please. nism nove teme odpirala ker se mi je brezveze zdel za to sprašvat novo odpret. a loh kera kr sm napiše?
oooo se eno sm nasla! ja, se da na SOLT-u (ce si studentka pride fajn ugodno - 22.500 sit). Jst sm se jo hotela lani ...pa je blo premal prijavlenih, jih mora bit min. 5.
Jaaaaaaaaa
drugje pa se ne da???
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
men pa je najbol všeč angleščina...ker mi najlepše zveni, samo je zaj že taki obrabljen jezik ....drugač mi je pa latinščina dobra, sam je neznam, bi se jo pa ful rada naučla pa kaka starogrški jeziki so mi tui ql
Ljudje smo angeli z eno perutjo, če hočemo leteti, se moramo objeti
ja no angleščino že znamo, nemščine je blo dovolj v srednji šoli, italjanščine sem se tut nekaj v srednji šoli učila....sam če bi pa mela dost motivacije in časa pa bi se rada naučila francosko al pa špansko. to sta mi izjemno lepa in tekoča jezika