živjo,
mene zanima, če pozna katera trgovino ki bi imela na zalogi ROZA PRENOSNI RAČUNALNIK ali vsaj z roza dodatki? Cena ni pomembna!
V mislih imam seveda pravega laptopa, ne otroške igrače (torej odpadejo vse Barbie variante). Iskala sem pa sem obupala, zato vas prosim res če katera ve... Da bi se mi izpolnila želja Hvala že vnaprej PS: se ne zafrkavam
meni je tud pink luštkano...ne vem kaj sploh ostale komentirate..ona je vprašala samo za pomoč...kje ga lahko dobi..ni nikogar vprašala za mnenje, kolikor sem jaz prebrala...če komu kaj ni prav..naj se vzdrži komentarja...msilim ej... no..lepo, da sem tud jaz prišla do informacij...mi je full cukran...enim nam je pač tud barva pomembna...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Mislim da je prav da folk komentira da je to bullshit. Compa si gres kupovat glede na zmogljivost, hitrost,ceno,.... definitivno pa ne zaradi pink barve. In je prav da se taksnim laikom svetuje da je to zgreseno pocetje. Tko se cote kupuje, ne pa računalniško opremo.
KHM KHM !!! da se oglasi še TA ki je to sprožila. pink laptop torej, zanimala me je barva! KJE se dobi takšen prenosnik, TO me je zanimalo in ne Vaše velecenjene izjave da se pri tem ko izbiraš računalnik ne gleda na barvo ampak na zmogljivost! Če bi me zanimale zmogljivosti (ampak me ne, ker se za svoje pojme dovolj spoznam na kompe in njih opremo!) bi to tudi napisala; zanima me kje se dobi pink laptop-prosim pa še za ostale informacije. Takole bi to zgledalo... Ja ljudje, prosim saj menda znate brati ali pa hočete izpasti frajerji ki solijo pamet 19letnici ki se odloča za nakup računalnika in ker je pač slučajno prišel sem ta post. Napisala sem ga še na en forum (malo bolj v stilu kompov) in tam je moj post naletel na (očitno) ljudi, ki razumejo kaj hočem. Zahvalila pa bi se LyLa-i ker je bila še od vseh najbolj koristna z informacijami. Torej hvala LyLa! Ostali pa zaboga, se malo zadržite in stresajte drugje svoj izjemni zaklad znanja.