Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
nezka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nezka »

midva seksava kadar le loh... :lol: cim veckrat tem bols!! :D drgac pa sigurn usak dan loh tut veckrat... tko da punce ce ne seksate doskrat to ni najbols... morte se mal potudt pa bo tip tut za :)
sarica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sarica20 »

Midva z mojim fantom seksama 4 na teden min, zgodi se pa da tudi veckrat, jaz sem s tem prezadovoljna, ker namrec obozujem se ljubiti z mojo ljubljeno osebo. Glede tega pa ce se komu ne da oz je kaj drugega narobe pa se pogvoriva in ni nic narobe, saj je to del veze.

:P
Imejte se radi!
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Ojla, sami srecnezi in srecnice.
Z mojim nisva letos se nic seksala, lani je blo pa tud zelo slabo. dejstvo je,da je ljubezen med nama bolj razumske narave, da pri njemu ni neke spolne energije in zato-priznam-se mi vcasih ni dalo truditi le zato, ker on ni pokazal zanimanja.
priznam le vam-sem v slabi zvezi ki ne funkcionira. zato dekleta in fantje, bodite posteni do sebe in svojih partnerjev...je, kakor pac je. jaz bom svojega ta vikend zapustila.
gimnastičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vrhnika

Neprebrana objava Napisal/-a gimnastičarka »

midva seksava prbližn 3, 4x na teden, če pa men ne paše, pa pa nism za stvar, mu pa pač to povem, neki cajta je sicer sabe volje, ampak že potrpi!
Tudi če ne veš kaj početi, počni to očarljivo!
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bouhamala »

midva pa ubistvu vsak dan sexava,,razen ko imam menstruacijo,,takrat pa mi res ni do sexa ker me use boli,pa tečna sm,,,,,drgač pa tud 2X na dan,zvečer preden zaspiva pa kdaj preden gre v službo.......

jest sm vedno za stvar,,lubiju se pa kdaj ne...to čist ne razumem enostavno mi ni jasno kako se lahko njemu ne da,,,,,, a je možno da g avskdanji sex tok zmatra???? :?:
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
1zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a 1zvezdica »

midva sexava vsaj enkrat na teden. ampak takrat je ful fajn. še z nobenim tako...
1zvezdica
tascica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tascica »

meni je pa vsec ce vsak dan seksava. ne ne veckrat vsaj pred spanjem...ceprav sem potem jezna, ker on zaspi pred mano :)
tvoj ljubi pa ni nc cudn ce se mu ne da. sej vrjetno se vsakemu kdaj ne da...ko se pa spravis seksat ti potem ni zal...
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a limoncaa »

Ja to je odvisno s tedna v teden, al delam popoldne ali zjutraj. Če sem zjutraj pol 4X na teden, popoldne pa 2X. Seksava vedno pr njemu, ker pri nas je bolj tako... So starši ful v zadregi, vedno ko greva v mojo sobo in sva noter, si mislijo...
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

jst sm tud tko med vikendam k med tednom se nc nisva vidla....sam sva pred 3tedni nehala tko da je zdej susa :D
PesjaAnka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: brežice

Neprebrana objava Napisal/-a PesjaAnka »

ko mava cajt pa plac(= pol pa sam :yau: in :knuddel:
ponavad pa kr lepo vsakič ko se vidma..al pa pol še enkrat..al pa še enkrat...(:
Zadnjič spremenil PesjaAnka, dne 11. Avg. 2006 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
daj koLegica da te zaLižem
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Jaz si jo urejam na tri ali na štiri dni, ker ko so dlačice čist male oz ko začnejo rast in če se pobrijem, mam potem vse krvavo, tak da prepogosto ni fajn... ga pa sploh ne moti če ni v nulo urejena, zarad tega se ne sekirat
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Meni sicer počasneje rastejo po depiliranju s kremo in si jo urejam nekje na en teden približno, ali pa tudi več pustim in se mi zdi, da moj še porajta ne, res.
Vedno me obdeluje z enakim navdušenjem in pravi, kok imam lepo tamalo...hehe :lol:
Uporabniški avatar
Helencka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Helencka »

Vidiva se večinoma samo za vikende in takrat vsaki dan :roll:
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *barby* »

ja jst seksam tkt k je cajt...č pa nmaš nč za delat pa tud ceu dan č je treba,hehe:) tko to je
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Midva tko ene 3x na teden. Včasih več, pa še to večinoma med vikendom, ker med tednom enostavno ni časa, ali pa sva zvečer tako izmučena, da samo še padeva v pojstlo.
Odgovori