jaz pa zdaj cez 3 mesce dobim narascaj spola nisem hotla prej zvedet bo pa moj prvi otrok ime mu bo ce bo fantek Aljoša la pa Benjamin cep ap unčka pa 100% Kim!!! glede tega kolko si jih zelim met lahko recem najvc 2,3 pa se to vprasanje kak bo z financami!!!!
Lepo da nočeč vedet spola, se mi zdi ful lepo, da ko pride ven ti povejo kaj je in si srečen ne glede na to kaj je ker ti je najbl pomemben da je zdrav. Js bi pa mela fantka pa punčko po tem zaporedju kšn let pa pol narazen... Ampak šlogarca Karin je rekla da bom mela sam enga otroka in še to okol 30ga... Če bo pa sam en pol pa punčko!
jz bi mela tri, pa mi je tut vseen ker spol sam da je puncka prva zato da ji neb en brat moril zato ker je slucajno starejsi mislm ce pa tut bo fantk pa tut prov
[quote="Ewchk"]Lepo da nočeč vedet spola, se mi zdi ful lepo, da ko pride ven ti povejo kaj je in si srečen ne glede na to kaj je ker ti je najbl pomemben da je zdrav. Js bi pa mela fantka pa punčko po tem zaporedju kšn let pa pol narazen...
krfjolca napisal/-a:Sem se odločla, da bodo 3, če jih bo bog dal
Imena pa: Matic Tilen Aljoša
ali
Jerneja - Nejka Sara Tajda
kaj ce pa ne bodo istega spola kak bi se pap ol odločla za ime npr da bi mela enga fantka pa puncko ? ker kle vidim da mas tk lepo imena zbrana pa se ful lepa so glede na to da je moja sestrca Sara pa moj ljubi Aljoša!!