Bljak zvezdniki
em moj spisek..zna bit doug...sam bom skrajsala
tuji: spears, mariah carrey, paris hilton, robbie williams, julia roberts, eva longoria, una..od curta cobaina.... + se kasn bi se najdu
slovenski:
rebeka dremelj - js ne vidm nobene podobnosti med rebeka's dream pa victoria's secret
use miss useh zivih jajc k obstajajo - 'a mogoce ves kje je Las Vegas, na keri celini? '...'hahahaha....res nebi vedla'
omar in anzej - dva đeka nesposobna, pr svojh 18+/- ze vse vesta in znata z blazno izkusnjami..
manca zver - mogoc bo moj foter tut kdaj minister pa bom slavna..sej to dons ni tok tezko
alma, mišo, ćupi al kva ze, - joj joj kasna samozavest, nevem a so se kdaj u spegu pogledal
nina osenar - usa lepa pa neumna, cudn da ni blondinka
jambrek - zgledata ko da sta zadete
drgac pa nimm nc proti, sam ksn drug deu bi si mogle najdt ker lih za na tv nista
boštjan nevemkaj k vod E+ - mogoce sola retorike?!?!
uros slak - opica paranoicna
mitja okorn + kocka - obnasanje na nivoju .....nikakrsnjem
siddharta -- ne morm jih videt, samozagledanost, mislm oni so sami svoji fani, sj muska ni slaba ampak zarad obnasanja jih ne morm...GROZA
fredy - ma kva a zj bo usak zidar k ma prevec cajta zvezdnik, res zalostno
tina maze - ene par zmag zj pa ze usa high,..neb rekla ce bi bla uspesna, ampak sej u sloveniji nacionaln sport itak cist u ku*cu (vodstvo predvsem)
vesna godina - mislm kobilji smeh...drgac pa kr vredu
mario galunić - pedr, lah bi biu mal inovativn ne pa skos z istimi forami
....tko..to j to, ceprou bi se ziher se kdo najdu
tuji: spears, mariah carrey, paris hilton, robbie williams, julia roberts, eva longoria, una..od curta cobaina.... + se kasn bi se najdu
slovenski:
rebeka dremelj - js ne vidm nobene podobnosti med rebeka's dream pa victoria's secret

use miss useh zivih jajc k obstajajo - 'a mogoce ves kje je Las Vegas, na keri celini? '...'hahahaha....res nebi vedla'
omar in anzej - dva đeka nesposobna, pr svojh 18+/- ze vse vesta in znata z blazno izkusnjami..
manca zver - mogoc bo moj foter tut kdaj minister pa bom slavna..sej to dons ni tok tezko
alma, mišo, ćupi al kva ze, - joj joj kasna samozavest, nevem a so se kdaj u spegu pogledal

nina osenar - usa lepa pa neumna, cudn da ni blondinka
jambrek - zgledata ko da sta zadete

boštjan nevemkaj k vod E+ - mogoce sola retorike?!?!
uros slak - opica paranoicna
mitja okorn + kocka - obnasanje na nivoju .....nikakrsnjem
siddharta -- ne morm jih videt, samozagledanost, mislm oni so sami svoji fani, sj muska ni slaba ampak zarad obnasanja jih ne morm...GROZA
fredy - ma kva a zj bo usak zidar k ma prevec cajta zvezdnik, res zalostno
tina maze - ene par zmag zj pa ze usa high,..neb rekla ce bi bla uspesna, ampak sej u sloveniji nacionaln sport itak cist u ku*cu (vodstvo predvsem)
vesna godina - mislm kobilji smeh...drgac pa kr vredu
mario galunić - pedr, lah bi biu mal inovativn ne pa skos z istimi forami
....tko..to j to, ceprou bi se ziher se kdo najdu

Zivljenje je piskotek!
- **SiMoN@**
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka