Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

moj je pa itk cel dan delu..pa tko js hočm okol 11 pod tuš pa spat..pa me kliče: lubi a mi pridš vrata odpret..js pa sam: kajjjjjjjj.... :?: :?: :)
pa prnesu rožico :) srčk..

sam tko pa itk kot sm že omenla ne dajm posebnga pomena temu dnevu..
say it right..
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Jaz sem vceraj dobila od mojega parfumcek, katerega sem si ze dalj casa zelela... pa on ni vedel kateri je to, pa je vseeno ugotovil :love: baje je se na cosmu brskal, ce sem kaj napisala :D nazadnje je ugotovil s pomocjo stare Elle :nixweiss: :D
Vecer pa smo sli z bunnyko & njenim fantom na vecerjo in v kino :D je pa bila fora, ko sta 2 filma, katera smo hoteli iti gledat, ze bila zasedena, zato smo sli gledat triler :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a *tamalla* »

Catharine napisal/-a:Pr men je blo pa tko včerej, da je prišel do mene in mi dal lepo rdečo vrtnico takoj ko je prišel in sm mu šla odpret.
Potem pa sva šla v sobo in se je naredu kukr da neki išče k nej bi neki zgubu... pol pa kr naenkrat poklekne pred mano pa mi pomoli pred nos taaaaaaaaak leeeeeeep prstanč pa pravi: a bi se poročla z mano :?:

- ja :oops: -

tolk o najinem valentinovem :love: :bussi: :hearts: :knuddel:

jjjjjoooooojjjj...tole je pa ful lepo... :cry: :)

jst sem pa dobla vrtnico ful lepo (najlepšo), medija in slčeka...pa čokoladico od sestlice... :D pa še od mamice enga medija... :D
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a firegirl »

js sm mu pol naredla mufine, pa med njih dala kartico z verzom iz enga komada k nama je ful fajni ... :) jih je ful kmal zmankal , tko d zgleda d bli dobri :D

on pa men vrtnice- pa ne navadne, ampak take, k jih je naredu sam, pa pobarvu, pa to...res ful se je potrudu in me presenetu ... moj lubi :love:
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

js sm dobla srebrn prstanček z kamenčki pa eno čokoladco.. js sm mu p kupla parfum od lacoste :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
peach27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a peach27 »

jz sem bla pa kr sama, ampak jutrii jutriiiiiiiiiii :D
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Mojmu je pa za valentinovo umrl frend, tako da kakšno posebno proslavljanje niti ni prišlo v poštev....je bilo vse bolj žalostno :( :cry:
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

midva v bistvu nisva praznovala valentinovega, ker je tisti dan štimal frendu računalnik, potem je šu pa še delat zvečer. Sva šla pa naslednji dan u savno, in mi jo je on plačal, pol sva šla pa še na pjačo, to sm pa jest plačala... pa je blo to kao malo pozno valentinovo :D

drgač pa darila dobiva nekoliko kasneje... jest sm mu naročila en hud parfumček, on pa men victoria's secret perilo!
Peek-a-boo!
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

Catharine napisal/-a:Pr men je blo pa tko včerej, da je prišel do mene in mi dal lepo rdečo vrtnico takoj ko je prišel in sm mu šla odpret.
Potem pa sva šla v sobo in se je naredu kukr da neki išče k nej bi neki zgubu... pol pa kr naenkrat poklekne pred mano pa mi pomoli pred nos taaaaaaaaak leeeeeeep prstanč pa pravi: a bi se poročla z mano :?:

- ja :oops: -

tolk o najinem valentinovem :love: :bussi: :hearts: :knuddel:

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kak lepo ... kak so eni romantični :) ... aja normalno čestitke ... pa puno ljubezni pa sreče, ap zdravih otrok, ap vse ke si sama želita:)))
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: moravče

Neprebrana objava Napisal/-a evonja »

ooo a res?
wiiiiiiiiiiiii kok romantično ei,joj vse čestitke,ma sem se zele k si tole povedala,kok je tvoj romantičen :D spomnla na enga k smo pli v parisu na eifflov stolp pa je en eno tm gor zaprosu!!!pa je kr jokala!!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

marateja napisal/-a:Mojmu je pa za valentinovo umrl frend, tako da kakšno posebno proslavljanje niti ni prišlo v poštev....je bilo vse bolj žalostno :( :cry:

joj mateja :( :cry:
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Midva sva bila 14.2. vsak na svoji strani, saj naju je učenje v to prisililo....

Zato pa sva se naslednji dan dobila v mestu. Dobila sem rožico-belo- v lončku. Js pa sem njemu izročila tak smejoč srček na nogah in parfum.
Rožice sem bila zelo vesela, saj je to nekaj najlepšega.... :)
Nato pa me je še povabil na pico in sok...
Bilo je zelo lepo....Zmenek se je zaključil z dolgim poljubom in z besedami:"RAD TE MAM!"

Tega ne bom nikoli pozabila........Bila sem v 7 nebesih takrat! :razz:
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

danes sem se lih v merkatoru sprasevala kdo tiste kicaste pojstrcke kopuje,pa smesne vlke pliseke. :) jucki
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objava Napisal/-a tinca malinca »

valentinovo mi je čist brez veze...ljubezen je potrebno izkazovati vsak dan posebej in ne samo za valentinovo :roll:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Valentinovo imamo lahko vsak dan...

Sedaj je to skomercializiran praznik kar sploh ni kull
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Odgovori