Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

meni pa je valentinovo praznik kot vsi drugi... praznujem božč, pa novo leto, pa martinovo, pa prvi maj, pa kaj vem koliko praznikov še obstaja, ampak nekatere praznujem nekatere pa ne...

zdaj če boš ti za valentinovo zmetal ven en kup denarja je čisto tvoja odločitev...

jaz sem zelo vesela kake pozornosti na ta praznik... in nimam nič proti njemu... žal bi lahko letos prvič preživela velntinvo s fantom, ampak to ne bo mogoče...

pa nič, pa se mi bo mogoče naslednje leto nasmehnila sreča :) ... moram bit optimist, saj veste kozarec je na pol poln in ne na pol prazen :wink: :P
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Jz bom pa jutr sama doma, se učila dojčo.. Wihii :) No ja, pa s pikcem po msnju klepetala..
Tko da najin valentinček bo kr u sredo če bo posreči.. Hm, ma dubu bo pa kr neki čokoladnga, k ful rad je, pa je to to :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Ja midva sva se tut neki menila, da bi ga mela v sredo, ker nama enostavno ne znese jutri. Čeprou mava itk vsak dan lahko valentinovo :love:
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

A ve katera kako lepo miseu al pa verz,ki bi ga lahk lubiju napisala...Nč se ne spomnem :cry:
PuZa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: s0mewheRe 0ver The RainB0w..

Neprebrana objava Napisal/-a PuZa »

No..Js sm pa lubijo kupla boxarce..pa mu bom neki gor napisala...samo še ne vem kaj naj... :oops:
Need some ideas... :o
..BaBy Anwh0w I`ll Get An0thEr T0y..
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

PuZa napisal/-a:No..Js sm pa lubijo kupla boxarce..pa mu bom neki gor napisala...samo še ne vem kaj naj... :oops:
Need some ideas... :o

Moja frendica je fantu tut kupla ene boxarke pa mu gor z nekimi barvami (za nevem kaj...) napisala gor pomembnejše datume ... (npr: kdaj sta se prvič dobila, spala, bla bla...)

Drgač bom pa to valentinovo preživela sama...ker sva šla s fantom narazn pred dvemi dnevi ... :?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
devil girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a devil girl »

Hjo... Letos bi blo prvo valentinovo, ko bi ga lahko preživela s fantom, pa še takrat more neki pridet vmes... Tko da... U bistvu mi pomen dost ampak ne v tem smislu, da mi je dobr sam zato, ker neki dobim, ampak ker mi je tak posebn dan... Ne vem no.. Sicer sem za to, da se vse leto kaže eden drugmu ljubezen sam mi je pa zdele vseen bad, ko vem da jutr mojga cukerčka ne bo zraven mene... :tear:
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_mamba »

Men je ta praznik kr tk neki, sam se pa počutim bedasto, ko mi tip pripravla presenečenje js pa ne vem ka naj njemu naredim.
Nisem zagovornik dragih daril, ideje kaj naj js njemu pripravim pa nimam :cry:
Tk bad se počutim da kr groza :(

A ma kdo kakšno idejo na kakšen način naj ga presenetim, čeprav valentinovega ne boma mogla preživeti skupaj. Boma pa za to izkoristila en drug dan.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Bučii no :D
Na koncu boš vidla, da je to sam ena malenkost in da bo vse kul ;) Sam lepo mu povej, kaj si misliš..

Black_mamba.. Ma lej, ti mu podari to, kar mu sama hočeš. Nikol se ne ozirat na to, kok drago darilo boš ti od njega dobila - kukr maš/si zmožna dat/si pripravljena dat, daš :) Pa če je to sam en lupčk, je to sam en lupčk :)
Mu poveš, da nisi zagovornica valentinovega in je to to. Sam jz bi vseen vsaj neki čokoladnga mu dala za k lupčku :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_mamba »

Miikena hvala za odgovor, na to sem tut js študirla da bi mu dala kaj čokoladnega v obliki srčka, problem pa je da ne mara čokolade. Za ostalo pa moja domišlija odpove. :(
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Hm, druga ideja.. A rada masiraš?
Pol mu lahko nabaviš masažno olje, pa na en listek - kao kartico, ki jo lah tut sama nardiš - napišeš, da ma bon za masažo pr teb al pa da dobi od tebe poleg tega še masažco za darilo :)

(no in sm še sama dubla idejo za darilce, hehe)
Uporabniški avatar
armandoxxx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a armandoxxx »

glup dan

LP
Armando
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

armandoxxx napisal/-a:glup dan

LP
Armando

a še lahko pojasniš zakaj se ti zdi glup... saj veš vzročno, posledično :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
armandoxxx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a armandoxxx »

srčica* napisal/-a:
armandoxxx napisal/-a:glup dan

LP
Armando

a še lahko pojasniš zakaj se ti zdi glup... saj veš vzročno, posledično :)

pač sem slabo spal, pa moj moto je da je vsak dan valentinovo z neko deklico .. ne samo 14.2.xxxx

simple k pasulj !

LP
Armando
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

to bo najbol bedn dan ever :cry: z mojim se kregava nonstop že 3 tedne, in dans nej bi mu jzt en prstanček dala... u takih okoliščinah? JEJ SUPER :x :?
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Odgovori