Kaj se zgodi po smrti?
hehe... pekel ali nebesa... jaz mislim da tega ni...
odločala sem se med reinkarnacijo in da pač ko umreš umreš...
recimo da trenutno bolj verjamem v reinkarnacijo, ker smo se nekaj o tem učili pri psihologiji in mogoče res kaj takega obstaja... mogoče bom v naslednjem življenju lenivec
...
mah ni mi še čist jasno glede reinkarnacije... hmm zadne časa razmišjam tudi če obstajajo duhovi?
... mislim veliko je blo že dokazov da bi kao naj obstajali... mogoče pa duše umrlih krožijo med nami.... hehe..
be afraid, be very afraid
odločala sem se med reinkarnacijo in da pač ko umreš umreš...
recimo da trenutno bolj verjamem v reinkarnacijo, ker smo se nekaj o tem učili pri psihologiji in mogoče res kaj takega obstaja... mogoče bom v naslednjem življenju lenivec

mah ni mi še čist jasno glede reinkarnacije... hmm zadne časa razmišjam tudi če obstajajo duhovi?

be afraid, be very afraid

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
men je pa zlo všeč misel, d se spremenimo v nekakšno energijo, ker nekej more se godit z nami, kr vsega konc ne more bit, si ne predstavlam...
tko d nekak energija, k vse spremlja al pa reinkarnacija... ker nebesa so mi mal čudna, tut če sm kristjanka...
tko d nekak energija, k vse spremlja al pa reinkarnacija... ker nebesa so mi mal čudna, tut če sm kristjanka...
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
-
- Komunikatorka
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
no racmo da verjamem v reinkarnacijo. zanma me v kerem lajfu sem pol. v 10, 25? in kaj sem bla v prejšnjem lajfu. upam da kaka živalca.
prov rada bi umrla za neki minutk, da bi vidla kva se zgodi. a morš bit za reinkarnacijo vern?

nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
- Kofetarica
- Kontakt:
*tenisačica* napisal/-a:srčica* napisal/-a:odločala sem se med reinkarnacijo in da pač ko umreš umreš...
Ja...jst tud razmišljam v tej smeri
jaz bi si želela biti 100letno drevo

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain