Drgač pa ni boljšga filinga, kot pa past v 8 stopinj toplo vodo :ertrink:

)
), pa še i još, če je le šansa
U četrtek.. Blo ful zabavno 
jaz nič ne vem, ker sem čist nešporten tip človeka...vse kar delam je to, da občasno plešem za vikende, dvigujem kozarce ali flaše, ko pijem, grem peš v službo in po stopnicah...
še kaj? hm...
pozimi malo smučkam...poleti malo rolčkam in beciklam, odbojkam, pol se pa že tudi konča po moje...no ja no, prehodim veliko časa po trgovinah...
to pa je tudi nekaj kalorij, ki jih porabim, če cel dan skaćem okoli in probujem stvari 
2good4u napisal/-a:Hm kaj je že to šport?![]()
jaz nič ne vem, ker sem čist nešporten tip človeka...
, ne vzet, da kritiziram, ker ne, samo očitno sem tako zasvojena že z gibanjem, da si sploh ne morem predstavljat, kako lahko tako nešportno živiš. če sem sama en cajt na miru, dobim občutek, da sem zasedena, zakrnela, nerazgibana, težka, neseksi, ne v stiku s svojim telesom...

...vsaj men se tak zdi. Recimo da hodim vsak dan pol ure v eno smer do službe. Da poleti, če se mi resnično da, se zarolam ali zabeciklam do celja, to je približno 8 km.
Rada počnem veliko stvari...da bi pa npr šla laufat okol stadiona...nikakor ne. Npr greva z mamico na kolo in rolanje in se sproti zabavava. Jat vzamem svojo rekreacijo kot del zabave. Nikakor ne tak zlo resno.