MiSs AnGeL napisal/-a:Mene je pa zdej po pol leta začela ta veza na daljavo ful motit (čeprov je samo 100km)...u sredo sm zvedla da se do sobote ne vidva...
anonimka napisal/-a:Pa da še js povem svojo zgodbico.
Midva s fantom mava zvezo na razdaljo že tko skoraj dve leti. On je iz Ribnice jz iz okolice Lj. Vidva se od pondelka do petka vsak dan, sam večina dni sam po 5minut kj takega, sva na isti šoli in mawa seveda vsak svoje obveznosti. Čez vikende se pa vidva sam enkrat na mesc kj takega... ker se nažalost ne izide da bi se večkrat vidla. Oba bi rada drugačno zvezo...tako da sva lohk skupej vsak dan... pa je to vseen al je pondelk al pa nedela. Sam nevem... pr nama se to ne izide. Včerej sva se spet o tem pogovarjala (o tem se pogovarjava skorej vsak mesc)... in sva si rekla da bi rada spremembo. Sam kakšna spremeba je sploh možna? On bi rad da js povem kaj hočem, da je tko kot zdaj al da se zmenva pa da sva sam prjatla (sam veva da to s prjatlstvom ne bo šlo...ker se bi velikrat vidla...ampak da bi pa res mela drugačno zvezo pa premalkrat). Js se pa ne morm odločt. Po esni strani mi je jasn, da tko lih ne gre več naprej...ker sm js ful žalostna kdr nemorva bit skupaj.![]()
In pol sploh nimam volje da bi kj druzga počela... sam ležim v postli... mogoče sm se preveč navezala nanga. Pa tut nič mu kj posebnga ne zamerm, da bi z lahkoto rekla ja sam prjatla bova. Sam pol pa tist kako bit prjatlca s fanotm k ga maš še zmeri rada in veš da ma tut on tebe še zmeri rad?
Lastovica napisal/-a:anonimka napisal/-a:Pa da še js povem svojo zgodbico.
Midva s fantom mava zvezo na razdaljo že tko skoraj dve leti. On je iz Ribnice jz iz okolice Lj. Vidva se od pondelka do petka vsak dan, sam večina dni sam po 5minut kj takega, sva na isti šoli in mawa seveda vsak svoje obveznosti. Čez vikende se pa vidva sam enkrat na mesc kj takega... ker se nažalost ne izide da bi se večkrat vidla.
To kar si opisala zame sploh ni zveza, se najmanj pa resna.
Mimi_M napisal/-a:Anonimka, zakaj pa misliš, da se ne bi mogla dobivat čez vikende? Ali vajini starši vedo za vaju? pri meni in bivšem je bilo isto, skupaj sva bila od 3. letnika dalje in vikende sva skoraj vedno preživljala skupaj, sej so avtobusi, najini starši so dost kmalu zvedeli za naju in se tudi sami spoznali med sabo, tako da ni bilo nikoli problema preživet vikend pri njem ali obratno.
Sama sem bila čez teden v bistvu čist dost zaposlena s šolo, potem matura in je teden čist lpo šel mimo, za vikend pa sva bila skupaj.
prijatelja bosta pa težko, dokler bodo med vama še čustva, tudi nevem, zakaj prekinjat zvezo, če se imata rada??