samomor je delanje samousluge tistim k vas ne marajo....
zakaj bi samomor delala zarad enga tipa??Ko jih je pa na svetu še na milijarde.........To je praktično in teoretično brezveze.....
Ne obsojam ljudi ki na ta življenski podvig mislijo.Sam je pa res, da take osebe k na to misljo NUJNO, ampak res nujno, rabjo STROKOVNO POMOČ.kšnga psihiatra al pa psihologa, pa ne zaot ker so neumni al pa zmešani, sploh ne -zato da nekomu, ki je tm zaradi tega da posluša in svetuje, zaupajo vse težave do zadnje vejce....ker razmišljanje o samomoru je zlo nevarno za tistga k to razmišlja, zato se mi zdi da bi mogu vsak tak najdt nekoga ki se mu lahko izpove do zadnje malenkosti.....sej ni nujno da je to psihiater, lahko je kšna čist x oseba, ki ne bo obsojala in stvari očitala........
samo vseeno samomor zaradi ljubezni je pa že pretiravanje....sej vem da nekoga ljubiš, ga izgubiš.......ampak mislm da prebolet nekoga vseeno ni tako težko da ga nikol nebi.....VSE SE DA ČE SE HOČE.....Vedno se najde izhod, življenje gre naprej, zdej pa če si vsaj tolko pri sebi da sam pri sebi razčistiš, mislm da bi stvar stekla brez samomora.....
smo mel še nedolg nazaj družinskega kolega, k je v enem lokalu ko je delala spoznal eno babo...

.....in se je zaljubu vanjo tok da glava peče.........ženska se je samo dol dajala z njim..ni hotla bit z njim.a on jo je vseeno, ker je izgubila stanovanje, vzel pod svojo streho...ji dajal denar-cele plače, njenga sina (ni bil njegow) merkow in nevem kaj še vse.....in ni hotla bit z njim..........okol je govorila da je tm samo na stanovanju, njemu je pa vsake tok časa pizdo nastavla........izkoriščala ga je na polno.......vs dnar mu je pobrala, da je revček hodu naokoli v strganih hlačah, ni mel niti za frizerja, moj fotr mu je kdaj pa kdaj kšn pivo prnesu, k si ga sam ni mogu kupt.....

........in prow sta uganil ja, naredu je samomor..........samomor, zakaj??od tega je minil kake pol leta pa se še vedno sprašujem zakaj??zakaj ji je dal to možnost in ji pustil stanovanje in odšel?zakaj ji je dal tako širno svobodo?Zakaj ji je dal ves dnar???
Nikjer nobenga odgovora.......res pa je to da ni znal razmišlat..ni znal sam pr sebi razčistit in zbrat toliko moči da bi jo napodil stran od sebe.........tok močna ljubezen ali problem v psihi....problem v psihi.........in samomor je naredu čisto za brezveze.....a za njega,za njegove pojme upravičeno........nam je človeka ful žou ker je biu res faca in vse, žou je mojmu fotru k mu ni mogu prej pomagat.......
no in kaj ma zdej ta baba.........njegovo stanovanje-u bistvu je hiša, njegovo penzijo, ker je njenga otroka nase napisal (da je on kao očim al oče-sej ne vem to dobr).baba je zmagala.........
zdej me pa zanima, če si tud vi želite, da tist tip tmle k mu težite k ga mate rade zmaga in bo mel mir pred vami???če si želite, pol res rabte psihiatra oz. strokovno pomoč....če si pa ne pa glavo pokonc, v lov za drugim.....in čez par let bo že sam vidu kaj je zgubu.....
punce brezveze je neki mislt na samomor in nevemkaj, ker mate pred sabo še ceu lajf....in takih slabih in lepih in najlepših stvari bo še mnogo.......zakaj bi se temu odpovedale))ne splača se, res ne........

.