Men se ful bol splača in mam vse skupi kr dost popusta s študenskim paketom (lubija mam 70% cenej, sms-i so po 30. cenejši, wap je ful poceni itd.) pa itak poznam bol mal simobilovcev. Račun se giblje tm med 10 do 15k, čeprov se trudim, da ni večji od 10k... zdej zadnji mesec mi je clo ratalo 9k met ... amapak za ta dnar tut zlo velik govorim.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
No jst sm dobla položnco in me je skor kap zadela. Nevem kdaj sm nabila 17.000 sit.
Ne kličem več.
No moj tip ma pa 40.000sit položnco.
Od zdej naprej kličem samo za nujne stvari in nč več.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Hely_3 napisal/-a:Ok pol sem še dobra ampak vseen je kriza.
se strinjam.... tut s tem da telefon samo za nuuujne stvari...edin problem je da so moje definicije nujnosti zloo ohlapne ko čakam na avtobus, ko ne vem kaj bi delala...ali pa ko morem komu kaj nujno zaupat...
konc OT
Midva s tipom mava pa zdej vega kartico (brez naročnine) kjer lahko govoriva in si pošiljava sms-e za 1sit za vse ostale pa mobitel. in zdej kr računam, da več kot 5, 6 jurčkov ne sme bit (a se vidi, da sem ekonomistka, ne? )
Ja ta Vega vem ja. Ampak iščem aparat nek star, kjer dela na vego pa ga ni kjer ne najdem
MIGRENA, a pol menjuješ kartico? Kolk pa stane, ko jo kupiš?
Tako sva imela midva z bivšim eno obdobje Simobilovi kartici, ker je bila neka akcija med dvema številkama čist pocen, samo sva imela vsak podva telefona pol..
Ja dva telefona mam ... sam kaj češ, splača se sploh, če ful velik govoriš!
Ta paket oz. sim kartica pa stane 1.000 pa še nafilano maš za 500 kar pomeni 500 minut
Ja sej bi svojga odkodirala pa mam še 2leti in pol garancije pa nočm baterije uničt. Zdej pa iščem bl tak mobitel k je pocen pa čim bl nov.