Drugač pa oči...cel face.
...nevem, pa ful mi grejo n zivce ful misicasti moski, k mislejo kok so lepi, pa da bomo punce dol padle sam zarad tega k ma misice...
sm mela bivsega k je mel misice...pa je bil vs zalublen vase...tko da zdej zberem rejs kksnga brez misic...sej ne recem, da ni lepo...sam useen

cukr8 napisal/-a:No, bom pa še jaz povedala: naaajpomembnejši se mi zdi glas (oz. barva glasu), potem oči oz. pogled in roke (dlani)
odbija pa me to, da hoče bit neki kar ni! itak mi je pa glavno, da ma neki u glavi!
široka ramena, urejen, srednja dolžina las, al pa čist pobriti. Mišičaste roke in širok ramenski del, lepo ritko...take lepe svetleče očke, pa ko se nasmeji mu mora cel obraz zažaret...mora bit samozavesten...pa tak simparičn mora bit da bi ga človek kr :knuddel: :knuddel: :knuddel: no take tipe jst opazim
če se že razgledujem okoli...aja pa nora sm na tattooje pa pircinge...tak bad boy

želvica napisal/-a:meni je najpomembnejša energija, ki jo moški izžareva. ker me to ful privlači. in potem ti tak postane sčasoma všeč- če ša je še lušno povrh, pa toliko boljše. nikakor pa mi niso vščeč ful mišičasti moški. to pa seveda ne pomeni, da morajo biti brez mišic- vse je lepo, če je v pravi meri...
ne maram kljukastih nosov
in palim na mal chinese učke
široka ramena in mišičaste roke(ne too much) pa športna ritka in skodrani laski in visok in ne presuh in ne predebel..in si bom,če bom nadaljevala, v glčavi ustvarla popolnega moškega in bo začela delat domišljija in....