kar se njene igralske kariere tiče s emeni zdi tut čist mimo včasih se ne morem načudit kak optipistične so ene zvezdnice in kakšne ambicije imajo - pevke, neverjetno dobre plesalke, igralke, pisateljice, manekenke... svaka čast tistim ki jim to uspeva.. ampak enim pa ne.. in j.lo je ena izmed njih
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
.:fiona:. napisal/-a:kar se njene igralske kariere tiče s emeni zdi tut čist mimo včasih se ne morem načudit kak optipistične so ene zvezdnice in kakšne ambicije imajo - pevke, neverjetno dobre plesalke, igralke, pisateljice, manekenke... svaka čast tistim ki jim to uspeva.. ampak enim pa ne.. in j.lo je ena izmed njih
jas pa se ne strinjam s tem... meni pa je bil npr. manhattan love story full všeč film..pa mislim da ve igrati.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
ma ne vem,včasih fajn zgleda,včasih mi pa prov grdo deluje s tako ritjo,ampak okej... sam ne vem zakaj se vsi spravljajo nanjo kako igra,pač se trud ane,je dobra podjetnica,ker je že tok nardila:pevska kariera,oblačila,parfumi,filmi... go j.lo