Dobr, tigri res niso, so pa dost (ampak res dost!) anojing in tele famous people imajo dost straha pred njimi. Ni pa seveda opravičila za takšno ogrožanje otroka!
steLLcy napisal/-a:Dobr, tigri res niso, so pa dost (ampak res dost!) anojing in tele famous people imajo dost straha pred njimi. Ni pa seveda opravičila za takšno ogrožanje otroka!
Se strinjam. Najbrž je delovala instinktivno in sploh ni dobro pomislila. naslednjič najbrž ne bo isto ravnala..
saska1 napisal/-a:jaz menim da je punca prišla zelo daleč, pa dosegla kar dosežejo redki. pa da jo bomo mi lahko pljuval ko bomo mi tam kjer je ona. glede postave pa me res presenečate. saj pa ne more punca takoj po porodu biti spet tip top. http://picszone.tripod.com/BritneySpears/britney012.jpg če pa to za vas ni dobra postava....pol pa res nevem kaj je, oz kakšne ste ve, ki ste tako pljuvale po njej.
saška če mojo sliko retuširajo bom tud jest postavna.....
dosegla kaj?? računalniško petje.............
mislm da si ne želi noben it v tist drek, ki že zna mal razmišlat z glavo........
saska1 napisal/-a:kakor koli je ne maraš ali kar koli...ženska si je priskrbela tolko keša da ga prešteti ne more, je res da so ji pri tem pomagali drugi ampak vseeno..se je znašla, to pa se mi zdi precej velik dosežek. glede postave, zdaj res nima popolne pa saj nima veze..pač je rodila otroka itd..govorim o postavi prej (i'm a slave 4 u).. na nastopih pa mislim da ne retuširajo. pa zdaj striktno o postavi..jaz njenega petja pa tega nisem komentirala, niti ne bom. sam se mi zdi da je ženskica mogla za tisto postavo ful garati, pa se mi to zdi pohvalno. pa brez zamere
možno da ja možno da ne..........sej nimam nč proti jej...sam povem realno stvar...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...