Men gre pa tok na klinac, k so vse moje fotke prevelike za v profil... Pa sploh jih ne znam zmanjšat. Dej nej mi ena pove, kako se to nardi, ker jest sem že 100x probala na vse mogoče načine, pa se mal zmanjšajo slike, ampak nikol ne dost... Da bom končno znala še sama.
Username je pač name s katerim se registriraš, display name je pa name ki se ga vidi na blogu. Primer
Username: tamala82
display name: Tamala
---------
mogoče so velike po KB (max. je 50KB) ker sama velikost (po px) nej ne bi smela delat težav ker jih itak avtomatično oni zmanjšajo. Če je količinsko prevelika jo pač zmanjšaš. Če ne znaš mi pošlji na ZS pa ti zmanjšam.,
---------
Tam kjer imaš "Links" nekako takole <h2 class="sidebar-title">Links</h2>
pod/nad tem napišeš:
<h2 class="sidebar-title">Blogs</h2>
<ul>
<li><a href="url naslov od bloga">Ime k se ti izpiše na blogu</a></li> </ul>
In to kar je rdeče ponoviš tolikokrat kolikor povezav do blogov hočeš imeti
Kok kompliciran. Sej cool, mi boste najbrž res mogli vi zmanjšat sliko, k mam same gromozanske... Sam jest sem pač mislila, da bi se sama naučila, k bi dostkrat mogla kaj zmanjšat, pa mi zlo redko uspe tok skrčit, da je dost mejhno...
Mene pa sploh ne mika, da bi šla to gledat..Res me ne zanimajo dnevniški zapiski osebe, ki je ne poznam, pa tud sama ne bi tega pisala gor, ker če je pač to oblika "dnevnika", sm nekako prepričanja, da je to bolj osebne narave.
Moje mnenje pač.
Sej jest grem tut od drugih večinoma sam iz vljudnosti prečekirat, me ne zanima kaj velik... Je pa lušno včasih kaj iz sebe zlit na računalniški papir, ko te nekaj teži... Čeprav če bi jaz zmeraj bi blo tut zlo zanimivo...