Zmeraj se oglašam z ''Živjo!'' al pa s ''Prosim''. Tist nevljudni ''ja'' mi gre blazno na živce. Odkar so mobilni telefoni postali del vsakdanjika, ljudje ne znajo več uporabljat osnovnega bontona. Ker pač vidiš, da te kliče en kolega, se ti ne zdi vredno oglasit, tko kot je treba. Tud jst sm na začetku neki bluzila, sam moji mami gre to ful na jetra in je še mene tko naučila - pravilnega oglašanja na telefon tko da gre tud men zdej to na jetra
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Ce hocem bit bolj uradna .. pa spostljiva (beri: hec.) se oglasim pa recem kr .. prosim, zelite .. drugace pa kr zmeri: "Ja?" .. al pa ce vidim da me klice oseba .. s katero se rada menim .. zinem kr: "heeeeej ti." .. pac vec variant je .. odvisno od osebkov kateri klicejo ..
moj mobitel: vedno "jaa?" domač telefon: če me kliče sestrca isto rečm "jaa?" al pa pr njej še raj rečm "aha?" če pa ne vem kdo kliče rečm pa kr lepo "prosm?"
da dragi! (bratec, ali bivši) reci srce! (bratec ali bivši!) vse za tebe mali!(kolega, ki vsak večer zove če greva na čik) heeeej mumi! kaxi?(mama) prosiiiiim!(kolegice) jaaaaaaa?(kolegice) watsap? (za kolegice) zdravo?! (če ne vem kdo zove)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
"zavod za problematično mladino..prosim" (ko me kliče brat) "čau mami" (za mamico) "ja srček" (za lubija) "kva je draga" (kolegice) "kje si lepotec" (kolega) . . . . pa še miljavžnt varjant je..odvisno od tega kdo kliče!
ponavad eni dolgi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa včasih pa tut koga jebem iz si que passa? welcome to češka al pa kaka taka bedna fora po keri se počuš k en car. from: norišnica
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček