za vs eki ne veste kakšne barve bi vam pristajale pa to...pejte na stran:
www.covergirl.com potem p apoiščite test colormatch, in tam maš vse, izpolniš kakšno barvo oči maš, polt, lase in potem ti ven vrže predloge za senčila pa to...
ja tko za probat no
jest če grem učasih na ksn parti si najprej z maskaro namažem tarpalnice pa pač ukol črno ane....no pol pa z bleščečim al pa vijolčnim...al pa belim lakom na konicah nardim bunkice...in ful svetovno zgleda..saj jest tko pravm...hehe
Js mam pa en problemčič... namreč imam dokaj dolge in skor čist ravne trepalnice (sošolka jih je poimenovala "kravje trepalnice")... in bi zlo rada mela kdaj zavihane ... sam ko nevem kako nj to nardim. Sm si kupla une klešče al kako se jim reče... sam zdj nevem al so na men neuporabne al jih pa js neznam uporablat. Tko, da me zanima če mate kšne predloge? Me pa tut zanima če je možno trepalnice za nekaj časa v kozmetičnih salonih zavihat (upam da me razumete... tko kokr si ene pr frizerjih trajne delajo)? Je možno? Če je se js takoj k bo možno tam naslikam
skrivnostna napisal/-a:jest če grem učasih na ksn parti si najprej z maskaro namažem tarpalnice pa pač ukol črno ane....no pol pa z bleščečim al pa vijolčnim...al pa belim lakom na konicah nardim bunkice...in ful svetovno zgleda..saj jest tko pravm...hehe
s kaksnim lakom to nardis?? pa s cim pol to dol spravis...
"well, that answers one question but arouses several others!"
Jst se ponavad namažen tako, da z eyelinerjem naredim tanko črto na zgornji veki in pa maskaro. Al pa uporabim samo maskaro in kakšno nežno pastelno senčilo. Ko grem pa zvečer vn pa uporabim predvsem črno barvo, tko da mam bolj smoky look.
Vse je odvisno od priložnosti, ampak nekako se držim načela, da čez dan manj, zvečer pa malo več.
lep pozdrav! dejte mi prosim povedat kak si nalepim umetne trepalnice.nikol še nisem tega delala in nimam pojma kak naj začnem! pa a svoje trepalnice prej namažem kej al pol al kako???
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.