Kaj se zgodi po smrti?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori

Kaj se zgodi po smrti?

Čisto nič...pač umreš in je vsega konec
46
33%
Reinkarnacija (ponovno rojstvo)
76
55%
Greš v pekel ali nebesa
17
12%

Skupaj glasov: 139

Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

tjaska napisal/-a:Kiki, to, da je babica njena vodnica, se mi zdi prenagljeno sklepanje, ker se vodniki v veliki večini ne utelešajo več.

Vem da se ne utelešajo sam se ti pa pokažejo v obliki k jo sami poznamo...
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

tjaska hvala za pojasnilo :)!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Prah si in v prah se povrneš :D

ko umreš umre vse s teboj, nič ne ostane....tako pač je,..kot je rekel joško,...nekdo joče za teboj, nekdo se smeji, nekomu je vseeno,...in svet živi dalje.....
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Larika, kam pa gre tvoja energija?
Moj trip je lajf!
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

jaz verjamem da s teboj umre tudi tvoja energija,ne verjamem da se bo moja energija preselila v neko drugo bitje in s tem temu bitju vzela oz, izpodrinila njegovo energijo.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Jp, sej vsak si ti drugač predstavla. Nevem sploh zakaj smo tok ozko usmerjeni, pa kako sploh lahko vemo, da še človeška duša ne mora inkarnirat v žival? Krneki... Nč ni dokazan, tle je vse možno. Dokler verjamemo, bojo obstajale tud duše tistih, ki so umrl.
Moj trip je lajf!
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Js pa mislim da gremo res v t.i. nebesa oz. pekel. Čuvamo vse tiste ki so nam bili blizu in ko teh ni več, se tudi tam zgodi smrt in zopet pridemo sem (ali pa na kak drug planet). In zgodba se ponavlja... dokler ne pristaneš v peklu.

Upam da razumete kako sem želela povedat....sicer domišljija dela spolno paro, ampak konec ne more in ne sme biti. Tako lepo je tukaj...

Ko sem bila majhna sem verjela da smo mi kot računalniške igrice, z nami pa upravljajo drugi ljudje z nebes. Mogoče mi je še od otroštva ostala ta domišljija in predstavljanje kako je z nami po smrti.
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Tudi jaz verjamem v reinkarnacijo in da ko umreš, ne umre tvoja duša, ampak se samo "preseliš" v drugo telo. :)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tanja__ »

Bulma napisal/-a:Verjamem v reinkarnacijo, vendar se grozno bojim smrti.
Ne morem si predstavljati da te enostavno več ni, da nič ne čutiš... :cry:

Čak! Kako? Verjameš v reinkarnacijo ampak se grozno bojiš smrti, ker te pol več ni? To si pa povedla totaln oksimoron. :D

Ja, jaz verjamem, da se duša reinkarnira in morm rečt (in potrkat) da lažje sprejemam vse skupaj. Drugače pa prebrala Zukava pa Michaella Duff Newtona (obe knjigci) in me daje, da bi ju še enkrat. :)

Drugače pa, tudi jaz si želim pod hipnozo, pa sm kar skeptična, kar se tega tiče. Ne le to, da zveš kaj naj bi bil v prejšnjem lifu oz. se želiš pogovorit z vodnikom al karkol, lahk da te hipnotizer ne zna nazaj odhipnotizirat (se je namreč eni kolegici to zgodilo in je full nevarno!).

Tak da punce, dobro premislit, preden gleste v kaj takega pa specializiranega psihologa najdit in mu 100% zaupat! :)
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Angel girl napisal/-a:jst tud verjamem v reinkarnacijo, drugač k tko že ne more bit!

itak :lol:
eni mate prou neverjetne ideje :D
pa sej s tem ni nic narobe, pač slepo verjameš v nekaj in ti je lepo.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objava Napisal/-a Jela »

Ni nebes in ni pekla. Je pa konec tega življenja in ponovno rojstvo.
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

js tud mislim, da je ponovno rojstvo. sam nevem al potem spet rataš človek, al si v obliki živali/rastline mogoče.. :)
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

tmalaa napisal/-a:js tud mislim, da je ponovno rojstvo. sam nevem al potem spet rataš človek, al si v obliki živali/rastline mogoče.. :)

srčno upam, da v obliki človeka...damnnnn...si ne predstaulam, da bi bla tam ena...trobentica :eek:
Drgač pa vrjamem v reinkarnacijo.....ali bolje rečeno, se s tem tolažim, ker je lažje pol sprejet smrt. :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
alien
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: če bi vedla, bi povedla

Neprebrana objava Napisal/-a alien »

jst o smrti in vsem tem kaj se zgodi z nami, ko umremo, velikokrat razmišljma. ne s strahom, ampak kot, da je to pač del življenja in mormo tudi to vzet za svoje.

glede tega se lih nism poglabljala v kšne strokovne študije, ampak mi je popolnoma jasno, da tista energija, ki jo oddamo, ko umremo pač mora nekam it, ker se ne more uničit-splošni zakon pri fiziki-in če se ne uniči, torej je reinkarnacija popolnoma možna. možno je, da je vsa ta energija naša duša, ki se pol prenaša, možno je pa tudi, da se nas živih drži še energija koga drugega. :eek: boooo....le kdo ve
° the passion to ride
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjashika_ »

girlie napisal/-a:Tudi jaz verjamem v reinkarnacijo in da ko umreš, ne umre tvoja duša, ampak se samo "preseliš" v drugo telo. :)

enako :)
¤Hi.EaT Me *=)¤
Odgovori