No sej pri meni se tudi najde kaj, ki ne drži... sam se mi pa zdi da okvirno pa se najdem, se mi zdi da je nekaj na tem, da je ura rojstva tista ki nam določa karakter in usodo...
saska1 napisal/-a:midva pa sva oba raka. dve občutljivi osebi na kupu je pa fajn...se mi zdi da se ujemava
O, blagor vama, raki ste pa res tok tipični, kokr jih jest poznam, da se mi zdi, da res najbolj pašete en z drugim skupaj!!
Moj bivši je bil rak in velik mojih prijateljic, jest dvojčica. neštetokrat sem pomislila, kako bi se on fajn ujemal s kakšno rakico, ker ste tolk občutljivi pa rabite pozornost in nežnost. Pa ne mislim nič slabega..
Mhm, tud jest vsem rakom in rakicam prvoščim, da imajo ob sebi enga, ki jih razume in jim lahko da tisto, kar potrebujejo. Posebej pri parih, kjer je eden vodno drugi pa zračno znamenje (jih poznam kar dost), se precej pozna ta razlika v potrebi po nežnosti, po izkazovanju čustev..In res vsem svojim prijateljicam rakicam privoščim, da bi enkrat imele ob sebi enga raka, ker to je točno tisto, kar potrebujejo.
No jest sm še ena "obupna" rakica mam pa ovna in čeprov je to baje nemogoča kombinacija nama že skoraj 3 leta ratuje. Jest sm dost tipična rakica tko, da sem lahko sam vesela, da moj oven občasno prenaša moje rakovske muhe (sj me zastopte, a ne? )
Mogoče sva res dva mal čudna znaka skupaj ampak se trudiva... pa tut on ni lih tipičen oven.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.