Men je ful zlajnan že to, da kadarkol začneta Marissa in Ryan malo romanitiko zganjat, more nekdo poklicat! Lohk bi že mal zamenjal fore.
Drgač pa, končno vsaj en spet normalen del... po dolgem času nestrpno pričakujem naslednjega.
ok, sej je tragičen konec, sam jst sm prov vesela, da so tega johnnya skenslal, ker je prov špilal enga mučenika kle! čeprav vprašanje kolk se bo zdej še vleklo...
It looks like we could have made it baby...me and you!
alina napisal/-a:ok, sej je tragičen konec, sam jst sm prov vesela, da so tega johnnya skenslal, ker je prov špilal enga mučenika kle! čeprav vprašanje kolk se bo zdej še vleklo...
Jaaa, jaz tudi ja. Zdaj bo Marissi valda spet bad, ker je skenslala Đonija Pa bo zacela spet cukati, njena sestra odide nazaj v internat... da vidimo, ce kaj trufim
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Ma ja, vprašanje, kaj je z Đonijem. Ker se je končalo tako, da sploh ni pokazalo, kaj se je dejansko zgodilo. Glede na to, da imajo ponavadi radi dramatične konce...je čist možno, da bo preživel, pa bo pol sper Marissa kej zanga skrbela...jada jada...
Tiavanna napisal/-a: Glede na to, da imajo ponavadi radi dramatične konce...je čist možno, da bo preživel, pa bo pol sper Marissa kej zanga skrbela...jada jada...
Jao ce prezivi bo taak brezveze... saj pa ze celo sezono ni bilo nobene smrti Ponavadi sta vsaj 2... pol sezone pa je ze mimo :P
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
bejbeeeeeeeee...
ne boste vrejele..
sm čist notr padla..
sm konstantno cel vikend pogledala prvih 12.delov 1.sezone..
sm še na začetku, ja..
sam hudoooooooooooooo,no..
prou res notr padeš..
te kr zasvoji
aaaaaaaaaaaa..
komi čakam na nov prosti čas..
pa da še mal naprej pogledam