ma walda...nepotrebne komplikacije mislim...te pa si prinesite vodico v flaškici pa posodico pa si usteca izperite...in potem vodico špuknite v posodico in nadaljujte...mogoče pa obstaja možnost da bo medtem še vašemu partnerju tamali stal pokonci...
A ni to že (lahko bi rekl) nagonsko da ko opravš tm spodi greš u napad gor Ne vem zakaj bi blo groust ... men je pa prov lepo ... halo, če lahko pogoutneš tipovo spermo, pol ga lahko tud kušneš in obratno ...
Noben problem in nimam nobenih zadržkov. Fant pa tut ne. U bistvu bi mi blo čudno tečt v kopalnico si usta umit al pa kej podobnega...a pol isto komplicirate, ko vam začne sperma tečt vn po nogah, pojstli...
Men se sploh ne bi gnusl če bi mi tip dal po oralnem lupčka in obratno. npr. če maš nekoga ful rad se ti NIČ ne gnusi...
jst sm prej skos govorila kok je to ogabno, sam pol k si čist zalublen sploh ne razmišlaš o tem
bi me pa seveda motilo če bi šlo za oralni sex z kr enim tipom, k mi nč ne pomen. v tem primeru oralnega sexa sploh ne bi mogla
prakticirat. zame je to kr dost intimna stvar ki jo ne bi mogla počet z vsakim lolekom.
Men je to cist kul, ok nism zrt tega nevem kok nora pol , sam da pa nebi mogla al pa da bi mi blo fuj pa tut ne. Ponavad je edin mal mokr okol ust pa ga najprej obrisem da nism se jz cist pol pa navali naprej
Men je to čist normal...lohk rečm, d mi je to kr rajcig jp! Sm pa mela tipa k se po oralnem sexu (jz njega) ni hotu poljubt...mi je reku d naj mal počakam, k mu to ne paše... Ne vem zakaj, č je pa to njegov tamali?!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."