sanjski poklic
-
- Komunikatorka
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
no jaz sem najprej hotla bit neki v zvezi z modo. Ampak zdaj sem pa ugotovila da me to sploh ne veseli. Želim si delat neki=)karkoli
v zvezi z živalmi! k sam pomislm, da bi v življenji mogla počet kej druzga, npr. cel dan sedet v pisarni, sploh ne vidm smisla zakaj nej bi se sploh kej trudila. upam namreč na bolše ocene pr mati pa pr zgodli
no in za tak poklic bi nardila zlo dost. ampak res zlo dost
v zvezi z živalmi! k sam pomislm, da bi v življenji mogla počet kej druzga, npr. cel dan sedet v pisarni, sploh ne vidm smisla zakaj nej bi se sploh kej trudila. upam namreč na bolše ocene pr mati pa pr zgodli

no in za tak poklic bi nardila zlo dost. ampak res zlo dost

nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
Mene vedno bolj zanima moda in novinarstvo.
Mogoče bi se usmerila na oblikovanje, ampak lahko pa obadva poklica skupi, pa bi bla modna novinarka. Men se zdi to zelo zanimivo delo.
Mi je pa ful(!) bedno, ker te že v osnovni šoli ful zaslišujejo kaj bi rad bil. Ampak jst se pri 14 letih nisem sposobna odločt, kaj bom počela celo življenje.

This too shall pass.
Jst bi bila pa manekenka
Oziroma neki, kar je povezano z modo, lahko tudi modna oblikovalka, pa sodelovala bi na modnih revijah
Tudi igralstvo mi je všeč, drugo bo pa še pokazal čas. Pa meni gre tud na živce, ko te že v osnovni šoli sprašujejo, kaj bi rad bil, kako nej se otrok odloči, kaj bi rad počel v življenju, pa če ga bo to čez 20 let še zanimalo. 

Let the good times roll.