buubbika napisal/-a:js sm slišala da maš na pravu menda v prvih 3-eh letnikih samo 5-6 izpitov v tazadnem pa 44..![]()
![]()
a se hecate???![]()
![]()
![]()
ne štekam kok je to mogoče če sploh nimaš tolk predmetov..
Kaj vse eni slišijo...

buubbika napisal/-a:js sm slišala da maš na pravu menda v prvih 3-eh letnikih samo 5-6 izpitov v tazadnem pa 44..![]()
![]()
a se hecate???![]()
![]()
![]()
ne štekam kok je to mogoče če sploh nimaš tolk predmetov..
JessicaSimpson napisal/-a:MIGRENA je napisal/a:
Ja tkole - lih zadnič sm bla z eno prjatlco po doooolgem času na pijači in mi je rekla, da je 3 leta hodila na pravo v LJ in ni nardila niti enega izpita poj se je pa prepisala v MB in ma narjen že skoraj cel 1. letnik
Punce...lepo vas prosim. Ne pretiravat. Sej to je problem pr pravu k kr neke bedne zgodbice krozjo in jim folk verjame. Jst sm tut u Lj na pravu pa sm ze tretje leto u prvem letniku in BOG POMAGAJ da sm samo jst, jst in JST pa nihce drug kriv zato. Ce se ne ucis faksa pac ne mors narest. In ga tut u Mb ne bos naredu.PIKA. To kaj je kdo reku, kdaj je reku BLA BLA BLA. Usak mal napihne pa je.In ni nc tezko, sam usest se mors za knjigo in se zacet ucit. PIKA.O selekcijah, pa o tem kako te ma profesor na piki pa pac ne bi. Ne verjamem u to in nikol ne bom. Ce ne nardis letnika, moras razloge zato najprej iskat pr seb in ne pr profesorju. PA BREZ ZAMERE.Sam povem.
Lastovica napisal/-a:povem, da je faks v lj bolj zahteven od mariborskega. Zal!!
JessicaSimpson napisal/-a:MIGRENA je napisal/a:
Ja tkole - lih zadnič sm bla z eno prjatlco po doooolgem času na pijači in mi je rekla, da je 3 leta hodila na pravo v LJ in ni nardila niti enega izpita poj se je pa prepisala v MB in ma narjen že skoraj cel 1. letnik
Punce...lepo vas prosim. Ne pretiravat. Sej to je problem pr pravu k kr neke bedne zgodbice krozjo in jim folk verjame. Jst sm tut u Lj na pravu pa sm ze tretje leto u prvem letniku in BOG POMAGAJ da sm samo jst, jst in JST pa nihce drug kriv zato. Ce se ne ucis faksa pac ne mors narest. In ga tut u Mb ne bos naredu.PIKA. To kaj je kdo reku, kdaj je reku BLA BLA BLA. Usak mal napihne pa je.In ni nc tezko, sam usest se mors za knjigo in se zacet ucit. PIKA.O selekcijah, pa o tem kako te ma profesor na piki pa pac ne bi. Ne verjamem u to in nikol ne bom. Ce ne nardis letnika, moras razloge zato najprej iskat pr seb in ne pr profesorju. PA BREZ ZAMERE.Sam povem.
Tyra napisal/-a:No, ja no.
Samo, da imate čas in primerjate literaturo obeh faksov pa zahtevnost profesorjev...Tudi jaz v to ne verjamem več. Jaz sem tud "slišala" govorice, da imajo baje sociologijo dosti težjo od nas, pa statistiko naprimer na mb, lažja je pa politična. Take fore.
Rim pa če ga ne narediš v Lj, ga tudi v MB ne boš, ker je isti profesor ( če je še).
Pa tudi še ene govorice...kao da je tam bolj usmerjeno v gospodarsko..
Tud jaz sem mnenja, da lahko VSAK, ki se zna usest in gulit knjige in zakone, naredi Lj pf. Vsak.
JessicaSimpson napisal/-a:Aja literature se mi pa ne da it primerjat.Nimam casa.Ce pa studiras na ljubljanski pf, pa mas se cas primerjat literaturo, potem pa ocitno ze ne more bit faks tako tezek in naporen, kot govoris.A ne?
JessicaSimpson napisal/-a:To kaj je Kranjc reku...A je teb reku? Si bla zravn? Kako potem ves?
Ce pa studiras na ljubljanski pf, pa mas se cas primerjat literaturo, potem pa ocitno ze ne more bit faks tako tezek in naporen, kot govoris.A ne?