Zanima me, koga pa ve obdarujete in kaj podarite za Božič npr. svoji najboljši prijateljici, staršem, prijateljem moškega spola ipd.? Aja, pa seveda koliko ponavadi odštejete za darila. 
Zanima me, koga pa ve obdarujete in kaj podarite za Božič npr. svoji najboljši prijateljici, staršem, prijateljem moškega spola ipd.? Aja, pa seveda koliko ponavadi odštejete za darila. 

...
. In pol smo si raztalal darilca
.
.magic_girl napisal/-a:zDaj sm se spomnila na igrco,ki smo se jo lani sli pred bozickom.Mogoc letos ponovimo...
Igrci se rece SkRiTi PrIjAtElJ. Na listka smo napisali imena od vseh sodelujocih jih prepognal in potem je vsak na slepo potegnil en listek (ce je slucajno kdo potegnil svoje ime,je listek sel nazaj v skatlo in je potegnil novga). Noben ni smel povedal koga je dobil. Potem smo si tistih 14dni puscali darilca(bonboncek pa kako misel na vrata zalepl),pisemca,smsi z neta... Potem smo dolocl dan pred bozickom,ko smo se vsi bili v studentu smo se dobl v eni sobi pod mini jelkico nastavl darila.Je bil prav hec ko je prvo vsak povedal kaj misli kdo je bil njegov skrit prijatelj. In pol smo si raztalal darilca
.
Drugac pa decemra in vse kar gre zraven nic kaj prevec ne maram.Prevec romantike pa luck pa podobno.

, prstanček, svečke... letos bom vrjetno podarjala majčke z napisi (gay crossing, str8 ahead, princess -> za fantka
, fuck me i'm beautiful).. in to je nekak to 

). Pa tudi najboljšo prijateljico raje kar vprašam, če kaj potrebuje in tudi s fantom sva se ravno zadnjič dogovorila, da se bova pred nakupom daril raje pogovorila...

CommandykA napisal/-a:loreal napisal/-a:če se gre ža -ipa pol ga dobr poslus-e,žihr se bo kaj žareku pa bos-e vedele kaj si želi
moski vedno delujejo skrivnos-ni, ampak če jih dobr poslusas, vse ižves
wtf bi pa naj to pomenlo?
ursyxy napisal/-a:CommandykA napisal/-a:loreal napisal/-a:če se gre ža -ipa pol ga dobr poslus-e,žihr se bo kaj žareku pa bos-e vedele kaj si želi
moski vedno delujejo skrivnos-ni, ampak če jih dobr poslusas, vse ižves
wtf bi pa naj to pomenlo?
Jst tud bolj mal zastopim