SIEENA napisal/-a:Men se zdi pa velik, glede na to, da so slike od NL.
Tudi meni - predvsem zato, ker sem slišala, da so cene malo nižje... Tudi moj je bil manj, res pa je, da je bilo to nekaj let nazaj.
SSarchy napisal/-a:Usrane?!?!?!?! Če so pa te fotke usrane, pol pa nevem, kva so profesionalne fotografije... Sej je fuuull drago in sem bla full v strahu, za ta dnar, ampak ko sem to dobila v roke, mi ni blo tut mal žal. Tko da..., če bi jih vidla..., bi ti blo jasno zakaj tok keša.
mucika napisal/-a:vem, da mal pozno pisem na to temo..ampak vseeno! Ko sm zacela brati tvoje prve vrstice..ja ja Hering. Ves tud jst sm bila pri njemu na tem tecaju, dala 35 cukov..potem pa od vseh deklet in fantov kateri smo bili tam je izbral le nekaj...oz. ne on temvec komisija katera nas je ocenjevala. V roku tedna nam ja sporocil odgovore..sprejetim! Ker sem bila sprejeta se je zacela moja druga naloga..HUJSANJE!! Ker ko bi prisla do 57 kilogramov pri 180cm..takrat sm dobra za njih..In ce po pravici povem .. se kar hujsam in izgubljam pamet .. zelo rada bi delala v tem, ce ze ne drugega poleg studiaj kot hobi..za samopotrditev...ampak me ti kilogrami spravljajo ob pamet..ni jih tako tezko izgubiti..problem jih je obdrzati![]()
Upam, da bo uspelo tudi tvoji sestrci in vsem dekletom ki se trudite pri tem .. ali pa pri drugih ciljih katere ste si zastavile![]()
cao