zakaj se najpogosteje skregata?
*janch* napisal/-a:ME to YOU napisal/-a:ko se jaz v nekaj zapičim in ne odneham![]()
on me pa ignorira in mi nikakor noče odgovarjat![]()
takrat pa pol čist znorim
EnakoPa ponavadi na koncu itak vidim, da sem po nepotrebnem vrtala v njega, ampak kaj morem, če sva pa oba trmasta do konca in nobeden noče popustit
JAAAAA! Jst tud. Neki je narobe... pa jst sitnarm on pa kao ne je*e. To me res razkur

- **SiMoN@**
- Kofetarica
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
midva se skregava vsak teden pa zarad najbl krneki zadev.tko resno sva se skregala 2x,ampak se zmer pobotala takoj po tem.drgač pa ponavad to da mi učas ne posveča dost pozornosti,alpa ne pokliče itd.ampak to ni kreg ampak sam pričkanje da se mava pol še bl rada
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Z bivšim sva se zadnjih 5-6 mescev prepirala o tem, da sem preveč "hladana" do njega...pa da se ne vidiva več tolko kot na začetku (čeprav sem bla vedno z njim)...bla bla....ni razumel, da mi je blo dosadno počenjat ene in iste zadeve, pa sem ga pustila...
s sedanjim fantom pa se še nisva tak "resno" sprla...
s sedanjim fantom pa se še nisva tak "resno" sprla...

midva se sploh še nisva tak prav skregala (npr. da bi kričala en na drugega, al pa da bi se pol ne pogovarjala kak dan al pa dva), kar je blo je blo sam npr. to da sm bla jst pol trmasta kako uro pa se nism hotla pogovarjat al pa kaj podobnega, al pa obratno-da je on mulo kuhu
je blo pa vedno zarad nepomembnih stvari, al pa je kdo od naju načeu kako narobe temo na kakšen slab dan
al pa od začetka ko še mu nism tolk zaupala je kdaj bla kaka užaljenost glede drugih žensk
čeprav nikol nič ni blo, sam glede na to da me zna pograbit kdaj kaka ljubosumnost.. 

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.