Fant me noče zadovoljevati oralno
- Andrejčika
- Komunikatorka
- Kraj: za devetimi vodami
Re: En velik problemček :)
Naj ti dam en zelo preprost nasvet.
Enostavno mu povej, da, če ti je tako dobro ne poliže, da ti ne pride, da mu ga tud ti ne boš pofafala, pa sta kvit. Mislim, da je pošteno. Lahko pa si najdeš tipa, ki bo komaj čakal, da ti jo spet poliže. Odvisno koliko ti to pomeni.
Enostavno mu povej, da, če ti je tako dobro ne poliže, da ti ne pride, da mu ga tud ti ne boš pofafala, pa sta kvit. Mislim, da je pošteno. Lahko pa si najdeš tipa, ki bo komaj čakal, da ti jo spet poliže. Odvisno koliko ti to pomeni.
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
baje da mila za intimno nego niso ravno priporočljiva s starni ginekološega pogleda.
glede na ta problem Spletka, pa si zelo nasplošno napisala. Namreč, ali mu je bilo prej ok, pa mu zdaj ne paše okus al kako?
-ker če gre za kakšno glivično okužbo potem je okus in vonj spremenjen.
- če mu vonj nasplošno nepše in nimaš težav z glivicami, potem mu enostavno tvoj vonj ne paše in tu ne moreš nič spremenit
-lahko pa je le izgovor, ker tipu na splošno ne paše oralno zadovoljevat tebe ali nasplošno ženske. <--- v tem primeru ga menjaj
glede na ta problem Spletka, pa si zelo nasplošno napisala. Namreč, ali mu je bilo prej ok, pa mu zdaj ne paše okus al kako?
-ker če gre za kakšno glivično okužbo potem je okus in vonj spremenjen.
- če mu vonj nasplošno nepše in nimaš težav z glivicami, potem mu enostavno tvoj vonj ne paše in tu ne moreš nič spremenit
-lahko pa je le izgovor, ker tipu na splošno ne paše oralno zadovoljevat tebe ali nasplošno ženske. <--- v tem primeru ga menjaj

U,ja,finta naj bi bila v tem, s čimer se prehranjuješ!Čim manj začinjena hrana,sadje,mleko...nevtralne stvari v glavnem!
Ampak se mi pa zdi bedarija
,da bi pa svoj jedilnik priredila zato,da te bo tvoj oralno zadovoljil!Nekaj drugega je za tem!Ziher!
Ampak se mi pa zdi bedarija

"I love myself, I want you to love me, when I feel down, I want you above me..."