Fant me noče zadovoljevati oralno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a alesko »

brunhilda prijazen je da to pocne??? amm verjem mi da tuki ne gre za amm...no ja za prijaznost zihr ne :)
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
Uporabniški avatar
brunhilda
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod gorami.

Neprebrana objava Napisal/-a brunhilda »

potem pa ma prevec casa in ga porabi za moj uzitek.
sonček78
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sonček78 »

Poznam punce ki jim tamala smrdi po ribah - nekakšna bolezen.Tako da je mogoče fajn če greš malo ginekologa obiskat, če ti mila in vse ostalo ne bo pomagalo.
Uporabniški avatar
Andrejčika
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za devetimi vodami

Neprebrana objava Napisal/-a Andrejčika »

Probi z Nivea intimo gelom, mogoce bo pomagal! Al pa kup olje z okusom jagode (ni strupen in se lahko polize :)) pa se namaz pa nej proba! Verjetno pa ni nc narobe s tabo!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Re: En velik problemček :)

Neprebrana objava Napisal/-a Dr.Tom »

Naj ti dam en zelo preprost nasvet.

Enostavno mu povej, da, če ti je tako dobro ne poliže, da ti ne pride, da mu ga tud ti ne boš pofafala, pa sta kvit. Mislim, da je pošteno. Lahko pa si najdeš tipa, ki bo komaj čakal, da ti jo spet poliže. Odvisno koliko ti to pomeni.
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Dr.Tom »

Ninica napisal/-a:Sj se bo navadu...mogoc je pa zacetnik v tem...men tut na zacetku ni bil fajn okus...! sam res je ..100 ljudi,100 okusov

Kje ti ni bil fajn okus? A ko si probala svoje prstke polizat?
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

joooj pa ne more fantek rečt da punčke nimamo v redu okusa!! ta fantek je čudn, povej mu da je tjaška rekla, da majo punčke BOLJŠI okus k fantki!! (za tiste k še niste probale - hitr v napad na eno punčko!) :D
First to Know

Tres tres chic.
Jazzy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jazzy »

Veš kako tist vonj in okus k ga maš pač je. Enim se dvigne od njega, drugim pač ne paše( takih je bolj mal) Probi kšna mila pa tud da bi dost hit po umivanju. Če nov nč pomagal pol pač ni tak tip... če se bo kej zmrdoval mu pa reč da tud on nima ravno okusa po sladoledu!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

baje da mila za intimno nego niso ravno priporočljiva s starni ginekološega pogleda.

glede na ta problem Spletka, pa si zelo nasplošno napisala. Namreč, ali mu je bilo prej ok, pa mu zdaj ne paše okus al kako?

-ker če gre za kakšno glivično okužbo potem je okus in vonj spremenjen.
- če mu vonj nasplošno nepše in nimaš težav z glivicami, potem mu enostavno tvoj vonj ne paše in tu ne moreš nič spremenit
-lahko pa je le izgovor, ker tipu na splošno ne paše oralno zadovoljevat tebe ali nasplošno ženske. <--- v tem primeru ga menjaj :wink:
Tamika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tamika »

Ja, s čim pa bi si naj umivale našo muco, če ne z intimnimi mili? Jaz mam od Nivee in je ful super.
To, da bi ga morala menjat, se mi ne zdi nekak cool ideja. Samo zaradi tega?! Ne vem no...
Lp, Tamara
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Tamika napisal/-a:Ja, s čim pa bi si naj umivale našo muco, če ne z intimnimi mili? Jaz mam od Nivee in je ful super.

baje, da je voda dovol.
za podrobnejše informacije se obrni ginekologinji :)
Uporabniški avatar
Smiley
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a Smiley »

U,ja,finta naj bi bila v tem, s čimer se prehranjuješ!Čim manj začinjena hrana,sadje,mleko...nevtralne stvari v glavnem!
Ampak se mi pa zdi bedarija :< ,da bi pa svoj jedilnik priredila zato,da te bo tvoj oralno zadovoljil!Nekaj drugega je za tem!Ziher!
"I love myself, I want you to love me, when I feel down, I want you above me..."
Tajči3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tajči3 »

hm, zanima me če je tvoj fant to sploh kdaj počel?, potem je druga možnost vnetje nožnice (srbenje, neprijeten vonj...), ali pa preprosto ON tega noče oz. mu ni všeč...(hm???) Razmisli....upam, da boš kmalu lahko bolje uživala:)
deklica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a deklica »

Meni se sicer to vse skupaj zdi smešno, pa vseeno. Kaj ti njega kdaj zadovoljuješ oralno? Kako pa se takrat počuti? :?:
Flaškica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Flaškica »

cotkica napisal/-a:Pomoje nobena muca nima "dobrga" okusa....tko k tut sperma ni prov pretirano okusna...

Se strinjam. Sicer pa punca, umivat se je treba tudi pred odnosi in ne samo po njem.
Pa ti njega tudi ne zadovoljuj oralno, pa boš vidla, da si bo hitro premislil.
Odgovori