Likalniki za lase
Hely_3 napisal/-a:Silikon je zelo dober od Klasa (DM), al pa Orehovo ali Čičkovo olje, ki ga kupiš tudi v DM. Ni drago.
DOMAČI RECEPTI
silikon je v obliki špricalke?
najbolši naj bi bli oinski likalniki oz. keramični..sam te znajo bit dost dragi...sicer se jih dobi že za pet jurjov, sam taki ponavad najbolj uničjo lase.če ne vam pa povem primer, ko se ne greš stišt eno leto in se vsake dva dni likaš kašna čupa rata, joooj.men se cepjo že od polovice glave in če se bom šla strišt se bom mogla direkt na balin postrišt....jeba...
no naj ti povem da tudi če nebi likala las in se 1 leto (*purple bitch* napisal/-a:najbolši naj bi bli oinski likalniki oz. keramični..sam te znajo bit dost dragi...sicer se jih dobi že za pet jurjov, sam taki ponavad najbolj uničjo lase.če ne vam pa povem primer, ko se ne greš stišt eno leto in se vsake dva dni likaš kašna čupa rata, joooj.men se cepjo že od polovice glave in če se bom šla strišt se bom mogla direkt na balin postrišt....jeba...

pa mislim da velike razlike med keramičnimi likalniki ni, pač odvisno od ostalih funkcij (nastavitev temperature, dodatna prevleka-npr. teflon...) in ni nujno da ti bo tisti za 5k najbol uničil lase, tisti frizerski ki stanejo tudi čez 20k so ful močni (vroči) in ob pogostem likanju tudi zelo uničijo laske.
as if.
hello, dobro jutro*purple bitch* napisal/-a:jest ne uporabljam čist nč...sej zato pa mampomje tok uničene lase...pa sem frizersko nardila, pa prvič slišm da kej tazga obstaja...kje pa to kupš??

PlayLejdi mislim da boš mela samo silikon ali samo olje dovol, ni treba obojega gor dajat pomojem (jas bol priporočam silikon, z oljem nimam dobrih izkušenj)
jas dam na vlažne lase najprej balzam za zaščito pred vročino likalnika, pol silikon in ko laske zlikam dam še enkrat silikon, da niso suhi (še posebaj pozimi)
sej boš vidla kak ti bo najbol odgovarjalo, ni pravil

as if.
*Ela* napisal/-a:hello, dobro jutro*purple bitch* napisal/-a:jest ne uporabljam čist nč...sej zato pa mampomje tok uničene lase...pa sem frizersko nardila, pa prvič slišm da kej tazga obstaja...kje pa to kupš??silikon kupiš v dm-u (kot že 4561456x povedano
) maš več različnoh, najbol razširjen je očitno silikon Klas
PlayLejdi mislim da boš mela samo silikon ali samo olje dovol, ni treba obojega gor dajat pomojem (jas bol priporočam silikon, z oljem nimam dobrih izkušenj)
jas dam na vlažne lase najprej balzam za zaščito pred vročino likalnika, pol silikon in ko laske zlikam dam še enkrat silikon, da niso suhi (še posebaj pozimi)
sej boš vidla kak ti bo najbol odgovarjalo, ni pravil
aha, hvala ti. bom si ta silikon kupla, pa bom poskusila kako bo na moje lase vplivalo.
kaj pa potem blo z oljem, da nimaš dobrih izkušenj?
ker pri frizerju kolko se spomnim mi je silikon dal gor ko je likal, na koncu pa še olje.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Pa od Elvitala ga maš tud. Drugač je pa nekaj novega tud vn pršlo,
tole ampak oljni eliksir.
V Dm-u se dobi. Morm pa pogleda za kaj se uporablja.

V Dm-u se dobi. Morm pa pogleda za kaj se uporablja.

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
no smo mal zašle... jaz uporabljam likalnik od Andrewa Collinga.. sem zadovoljna...imam ga pa že dobro leto.
http://www.thstore.com/thstore/AndrewCo ... C8PROS.jpg
http://www.thstore.com/thstore/AndrewCo ... C8PROS.jpg
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
No res smo malo zašle!!!!
Pri frizerki sem opazila tole:
Vse imate pa na tejle strani Pravijo, da so teli izdelki super.
Pri frizerki sem opazila tole:

Vse imate pa na tejle strani Pravijo, da so teli izdelki super.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...