Mene moti, kr so tolk glupe.. Vse po istem kopitu.. Pol pa še kake čira-čara štorije vmes.. Pa revni vedno postane bogat, grd lep in tako dalje.. ,
So bile od začetka baje posebej za ženske narete - tak da lahk ženske gledajo med gospodinjskimi opravili.. Zato so tolk enostavne za razumet, in se stvari tolk ponavljajo.. In zato nič ne zamudiš če 14 dni ne gledaš

Gledalcu omogočijo,da se odlepi od vsakdanjega življenja, ampak menim, da lahko ima to pri določenih osebah (predvsem pr tistih naivnih najstnicah) kr neprijetne posledice.. Pol posledično vse od svojih partnerjev pričakujejo brezmejno ljubezen in si nvm kakšne scenarije delajo v glavi..Pol pa je kriza ko enkrat na realna tla padejo.. Sej ni to sam od telenovel..Ampak te sem tukaj pač izpostavila..
Meni so glupe tudi zato, ker 3/4 igralcev sploh ne zna igrat.. Pa pol tak butasto vse skupaj izpade, da je men kriza gledat..
Mislim, da bi POP lahk končal s tem počasi, pa dal popoldan kaj bolj koristnega na spored..OK, al pa sam eno nadaljevanko, ne pa da celo popoldne sam to vrtijo