opium napisal/-a:kaj a to se zdej ful pogosto dogaja, da je izpitna tud po avtocesti?
Pa sej je že dolgo tko, ani? Kokr jst vem, morš met res srečo, da te ne pelje na avtocesto, ker zdej dajo že vsazga za par minutk tut ke. Sam avtocesta je itak suppeerrr (sam ne, če se pelješ z avtošolo, ampak pustmo malenkosti)
you've gotta try a little bit harder. that simpy wasn't good enough. to make us proud.
jst sm mela pa srečo da me je dal na avtocesto k to sm najbolj obvladala, sm prehitevala same tovrnake k so se tam vlačil. sam pazit morš da ne greš več kukr je omejitev in to je to
jaz sem imela pa hitro cesto...ni lepšega kot avtocesta ali pa hitra cesta na izpitni....to sem imela v nulo naštudirano....zato pa sem v prvo naredila... jooj..kje je že to...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Jst sm pa mela glavno vožnjo sam pokrižiščih. Mela sem jabl zafrknenga v komisiji in me je aveš kam vse vlaču.
Ampak sem ravno tako naredila
Sedaj se pa že skoraj dve leti fjkam povsod po sloveniji.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Priznam da nisem šla brat vseh posotv za nazaj, torej se oproščam če je vprašanje že bilo: Če del vozniškega izpita delam pri eni šoli, drug del pa pri drugi (zdravstveni pregled, CPP pri eni avto šoli, vožnjo pa pri drugi) a se lahko prepišem? Je to za plačat?
No prepis sem sama plačala pred enim letom 2.000sit. Konec lanskega leta je sošolka plačala 4.000sit ena pa plačala NIČ.
Tko, da je čist odvisno.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
princesss napisal/-a:Ga katera trenutno dela, je kje kakšna sotrpinka? Na sploh pa - kje ste delale izpit (kraj), kakšne mate izkušnje z inštruktorji, koliko ur vožnje ste imele, je šlo vse v prvem poskusu?
ne jaz moram jit ponovno pisat teste ker so tuki v ljubljani ful smotani kr rečejo da nisi vozu prav pa kje je to vidu da sem kao po avtocesti vozla v drugi ko sem vozila v peti sam keš pobirajo