jah..veliko uprašanj
prosim povejte mi svoje izkušnje...!hvala hvala

prosim povejte mi svoje izkušnje...!hvala hvala

)
Pa je tud pokazu fotke, plaže so res neverjetne, pa baje da so ljudje tud ful prijazni.
Glede angleščine - rekel je, da večina ljudi ne zna angleško (vsaj tisti, s katerimi je bil v stiku), je pa stanoval pri enem prijatelju, ki je znal dobro angleško, tko da ga je tud dost naučil. Ti pa predlagam, da si prej kupiš razne slovarje in kasete za učenje portugalščine, sploh kasete pridejo prav, ker se naučiš izgovorjave. Tko sem se tud jst dost naučila, ker mi jih je oči posodil
Drago? Hm, to pa ne vem, sem že pozabila....Ga bom vprašala. Je blo pa baje na ulicah dost malčkov, ki so služil denar in je enkrat vidu enga, ki je stal na enem ful visokem smetnjaku, drug je pa stal na njegovih ramenih in nekaj izvajal, da bi zaslužil nekaj denarja. Sam, če bi dol iz tistga padel, bi se dejansko ubil, ker je blo tko visoko!
Skratka, tam je baje čudovito, neverjetno lepo in komi čakam, da grem enkrat tja.
S kom, se pa ve.
(Tut sama ga že mal znam. )Brazilija je zelo lepa, raznolika država, ampak so pa baje zelo opazne socialne razlike. Na enem koncu lahko vidiš bogate hiše, na drugem koncu pa so ljudje ful revni in spijo na ulicah. Tisti, ki znajo angleško zihr super govorijo, ker jim na portugalsko vleče.
Ma pa girlie prov, portugalščina je dost težka, predvsem zaradi izgovorjave. Tole je en koristen link, ki bi ti znal pomagat, če se odpravlaš tja. Drugač bom šla pa zihr enkrat tja, pa če je to edina stvar, ki jo nardim. 
Sam je pa to res tko lep kraj, da se ga splača obiskat
Sam tko za mal dlje, ker je že karta za letalo okol 200k. Aja, pa če rabiš kakšne osnovne stavke, kar povej. 
in pol sm bla jst usa hepi, k sm spoznala dva brazilčka, k kle u sloveniji žvita....!
ampak, dobr, to je že druga zgodba...
girlie, k se bom spomnla kaj bi rada vedla te uprašam 
takoj bi sla tja in tud načrtujem potvanje sam mi še ni uspel nč pr šparat.
navdušla sem se nad njo ravno po zaslugi brazilskih telenovel(klon ) k jih obozujem pa jezik me je tud čist obsedu.je pa res ja da ne zna skor nben anglešk sam pa tud špansk razumejo k je podnb jezik pa tud ni tolk težk kot portugalščina.čeprou jst sm se z gledanjem 4 brazilskih telenovel ful naučila jezika.tko da razumem skor vse

wannabe napisal/-a:zmajcica1 napisal/-a:girlie napisal/-a:Sam tko za mal dlje, ker je že karta za letalo okol 200k. :
ma kakšne 200 čukov sanjaš karta je neki čez 100 čukov odvisno kdaj se odpravlaš
No no, mal čez 100.000 sit pa že ni.Lihkar sem preverla ena par ponudb letalskih kart. Cene se gibljejo od 200.000 sit naprej, pa tuki je všteta že taxa. Odvisno je tut od letalske družbe in razreda na letalu. In če si ti kje mogoče vidla da je mal čez 100.000 sem 100%, da zraven nisi računala taxe, ki pride okol 60.000 sit. Tko da, karta sploh ni poceni.
Npr.,iz Brnika, 23.2.2007, je karta 305.100 sit. Anybody?
Aja, drgač se pa tut splača mal prevert ponudbe drugih letališč, npr. v Benetkah ali pa v Avstriji na kakšnem letališču, ker pridejo ponavad kr dost cenejše karte.

sončk napisal/-a:Ja ampak ne morš skor vsega razumet, kokr si ti napisala, samo z gledanjem telenovel. Mogoče razumš 'jaz te ljubim, noseča sem, živim v veliki hiši, imam otroka, itd..', ampak a veš da se ljudje ne pogovarjajo samo o tem
seveda sta pa zadni 2 brazilski na popu velik pripomogle da mi gre velik bolš predusem pravilno branje besed in pa tudi samo razumevanje