Punce preberte jo. Začetek je full dobr sedaj pa berem še naprej.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
A to je predsednik parlamenta, ali obstaja še kdo s tem imenom? No, glede na to, da ima 3 ali 4 fakse, lahko tudi knjige piše, čeprav mi ne zgleda, kot da bi kaj vedel o dekliških srcih...
Latte napisal/-a:Čist preveč dobri knjigi sta mi od Sydney Sheldona - Spomini na polnoč, pa od Jacqueline Susan - Dolina lutk sm ju že vsaj 3x prebala.
Po tem še preberi 1. knjigo Onkraj polnoči, ker Spomini na polnoč je druga. Oh,pa da ne pozabim Če bo kdaj jutri, tole je tut za oddih
a mogoce kera ve v keri knjigarni se da kupit knjigo vesne milek-kalipso....ne dobim je nikjer.....a se jo sploh se da dobit??.....pa kolk je cena ce kera ve!!!.....
A to je predsednik parlamenta, ali obstaja še kdo s tem imenom? No, glede na to, da ima 3 ali 4 fakse, lahko tudi knjige piše, čeprav mi ne zgleda, kot da bi kaj vedel o dekliških srcih...
Ne ni on.
Preberte si jo full je dobra.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...