Midva se, ampak ne na orto, se ne zalizujeva pred starši, kakšen dotik sen ter tja, poljubček na lička, kakšen objem. Brez pretiravanja in rajcanja eden drugega.
to je čist normalna zadeva. In fant te je kušnu ker je pač hotu pokazat tvojim staršem da te ma rad in ne vidim razloga, da bi jima blo takrat nelagodno.No zdej govorim o navadnem lupčku.Francoski ni lih primeren poljub ko so starši zraven, pa še med kosilom!Če te še kdaj tako poljubi, mu poljub vrni.V tem ni nič slabega.Jaz se z mojim lubijom tud kušujem pred starši (v mejah normale-2,3 lupčke) pa do zdej ni še nobeden kazu nevemkašnega nelagodja.Sicer pa majčkeno nelagodje je vedno prisotno.Vsaj pri meni, tudi ko sta kolega pa kolegica zraven in se začneta ljubčkat mi je mal neugodno.To je zdravo!!
lupček pozornosti ja.... za kaj več sva pa mau prestara, pa tut drgač se mi zdi, da ne paše poljubljanje v javnost (no, mogoče v kakšen diskač)... mi je šlo dans kr na bruhanje, ko sta se navsezgodaj zjutraj dva tolk lizarla in cmokala na troli
frrrr napisal/-a:lupček pozornosti ja.... za kaj več sva pa mau prestara, pa tut drgač se mi zdi, da ne paše poljubljanje v javnost (no, mogoče v kakšen diskač)... mi je šlo dans kr na bruhanje, ko sta se navsezgodaj zjutraj dva tolk lizarla in cmokala na troli