no vsaj ena ko jih zna uporablatcosmy napisal/-a:men se tud dost pozna, s te s kroglicami namažem...tko da včasih, k hočem, da bi se mn poznal, raj uporabim čopič

*Ela* napisal/-a:no vsaj ena ko jih zna uporablatcosmy napisal/-a:men se tud dost pozna, s te s kroglicami namažem...tko da včasih, k hočem, da bi se mn poznal, raj uporabim čopičkr so jih tak skritizirale da sem mislila da ne govorimo o istih kroglicah
umiri se da neboš počlaMissBitch napisal/-a:kaj misliš s čim sem jaz probala?? z zobno ščetko?? logično ka jih znam uporabljat halo!?!!!
sploh pa, če trdiš da ne vem uporabljat kugel mi razloži kak je možno, da se mi oriflameove bronzing perls zdijo čudovite te pa direkt za smeti...
ok možno da so pač različne serije in da mi je ratalo naleteti na slabo ali ok, ni me treba zaradi tega še žaliti da ne vem kugel uporabljati... halo!! kak ka sen dete v 5oš da tega ne vi vedla?! džises...
bucka81 napisal/-a:*Ela* napisal/-a:kaaajjas mam tudi te perlice (kroglice za lička) pa se mi ful vidi, prau pazit moreš da se preveč ne namažeš
![]()
meni se sprva tudi ni nič poznalo pa sem bla ful jezna da sem kupla, pol pa pač malo obrabiš pa so super zdaj, res pa še ful poceni so ble![]()
meni se tak lepo lička svetijo pol v takih luštnih odtenkih
koliko pa stanejo?, jaz bi jih tudi imela