Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

cukrck napisal/-a:Jst mam Vrabičevo, pa mi je čist ok.

Jz mam tud Vrbičevo ... sj je ql sam mal smešne izjave ma ... sam kot ginekologinja je pa super, use lepo razloži ;)

Jz sm bla tud prvič zarad tega tm ker sm mela dvakrat na mesec in pol me je poslala na ultrazvok, kjer je use lepo kazal, Vrabičeva mi je že zanč predpisala tabletke, sam men tok ni do teh tabletk (za zaščito raj uporablam kondom), zdej mam pa da bi se znebila 2kratne rente eno dieto (čim več ohrovta, pa brokolija), pa zredit se morem ... pa ne smem se naprezat pa velik moram spat!!!
Tko da upam da zdej bo ;)

Tabletke pa res ne vem zakaj mam tak odpor do njih, sam dokler je moj za kondome, sm jz še lahko proti tabletkam :D
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Marguerite napisal/-a:lp dekleta. a lahko tut men pomagate? :) jst bi zlo rada šla ginekologu ker mam zlo zlo zlo čudno menstruacijo. imam jo 2× na mesc :? kaj je tu z mano narobe nwem :? torej... če bi hotela tabletke da se to malo uredi?... bi imela samo pogovor ali tudi pregled? kajti le-tega se zelo bojim... help :?: :oops:

Če še nisi imela spolnega odnosa, pol bi se samo pogovorila, drugače pa mislim, da je pregled obvezen. Isto pa, ko ti da tabletke, te zraven še naroči za prav kmalu! No vsaj pri meni je blo tko.
The key is, never stop doing what you love!
Uporabniški avatar
Marguerite
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Marguerite »

t-e-a kolk si bla pa stara k si šla? hjaw jst ne wem kaj naj nrdim :cry: a teb pol ni nč pokazal al kaj? kaj je pa ginekologinja rekla?
lp
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
Jenny1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jenny1 »

Glede na to, da ste se menle, da če maš že prej sp.odnose pa greš h ginekologinji po tabletke te bo pregledala, me zanima ka pa če jih že maš prej pa vseen rečeš da si še nedolžna?? Kr zravn mene bo šla mami pa bi vedla, če bi me ona pol pregledala...a razumete? Zdj pa ne vem.. :?
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

hmmm...mene pa zanima kakšna je doktor podlipnikova v kranju? danes sem se prijavla k njej, prej sem hudila v lj k ginekologu in me res zanima? tko da prosim mal puvejte. :D
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Sej zato pomoje sprašuje, da je sploh ne bi pregledala, če bi rekla, da je nedolžna, a ne.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

smotkica_ napisal/-a:hmmm...mene pa zanima kakšna je doktor podlipnikova v kranju? danes sem se prijavla k njej, prej sem hudila v lj k ginekologu in me res zanima? tko da prosim mal puvejte. :D

Jst sm mela na začetku Podlipnikovo, in mi ni bila tok v redu, zato sem jo pol zamenjala. Zdej mam pa Vrabičevo, in sem z njo full zadovoljna.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jst mam tud Vrabičevo.
Na tem forumu se je govorilo prej o enem ginekologu, ki je moški in pravjo, da je zlo dober.

Po eni strani bi šla k unim.

Eni pravjo, da je podlipnikova dobra (stara mama in mami jo mata) jaz imam pa Vrabičevo pa tud neki pravjo. No sej vsak ma svoj mnenje in pol smo vse zbegane in nevem kam bi šle da bi bilo najboljše.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

cukrck napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:hmmm...mene pa zanima kakšna je doktor podlipnikova v kranju? danes sem se prijavla k njej, prej sem hudila v lj k ginekologu in me res zanima? tko da prosim mal puvejte. :D

Jst sm mela na začetku Podlipnikovo, in mi ni bila tok v redu, zato sem jo pol zamenjala. Zdej mam pa Vrabičevo, in sem z njo full zadovoljna.

hm...kaj pa te je motilo na doktor podlipnikovi? ali se da z njo pogovoriti, ji zaupati...?
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Ma jst sm mela zmerej tak občutek, kot da hoče čimprej te sterat vn iz ambulante, in da jo sploh ne zanimajo tvoje težave. Nevem, možno, da se je kaj spremenila...
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

cukrck napisal/-a:Ma jst sm mela zmerej tak občutek, kot da hoče čimprej te sterat vn iz ambulante, in da jo sploh ne zanimajo tvoje težave. Nevem, možno, da se je kaj spremenila...

aha..tale tvoj post me je pa sedaj kar malo odbil od nje. No ja bom vidla na prvem pregledu kako bo.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Dekleta prosim pomagajte.

V Celjski regiji mi prosim priporočajte kako ginekologinjo :!: Pa da je zlo dobra :!:

Hvala
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

Jenny1 napisal/-a:Glede na to, da ste se menle, da če maš že prej sp.odnose pa greš h ginekologinji po tabletke te bo pregledala, me zanima ka pa če jih že maš prej pa vseen rečeš da si še nedolžna?? Kr zravn mene bo šla mami pa bi vedla, če bi me ona pol pregledala...a razumete? Zdj pa ne vem.. :?

hm, ko sem mela ciste, sem kar ginekologinjo prašala kako bi to mojim razložila, pa je rekla naj rečem me je pregledala z unim ultrazvokom, ki ga imajo tudi za nosečnice...tko da ti svetujem da kar ginekologinjo prašaš...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
lorelai_85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lorelai_85 »

živjo!
kartko vprašanje, prosim za nasvet. pozna katero kakšno res fajn ginekologinjo v ljubljani? hvala.
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

ja v LJ je fajn Pintarejva.. :D na Ginekološki kliniki...
jaz kr tja hodm..
ker majo vse potrebne aparate tut za kasnej k si noseča..
al pa če je kej narobe..
te takoj tm pregledajo..
ne rabiš nobenih napotnc in ostalih procedur :roll:
sam..nevem pa.. če kej na novo sprejema.. :?
Boys are my favourite thing to study!
Odgovori