Men je pa na Dunaju ful hudo....Tam maš pa res vse kar hočš...Najbl od vsega so mi pa tiste stare, tradicionalne slaščičarne ušeč....Tortice....mmm...pa čokolada....pa KAVA..... Jest bi se kr tja preselila....
Še nisem razmišljala kje bi živela preostanek življenja, najbrž tam kjer je mediteransko podnebje-morje pa tako...kaj pa vem, mogoče pa me nizozemska (čez dva dni ) navduši!
novo mesto,velenje?...heh ne vem..
jz bi nekje k bi blo toplo, pa sonck pa morje!!!;)))...sam pol bi zacela sneg pa bord pogresat....
mi je slovenija kr usec..k mas in morje in sneg bliz...pa lj je cist okj mestece...drgac mi je blo pa eno malo mestece w italiji usec...ze skor pr svici...taka prevelka mesta mi niso....bla v parizu..pa mi niti ni blo vsec..
mah najraje bi zivela ob morju;))
drgac pa ce bi se dal bi pa skoz potovala naokoli...in tko zivela vsepovsod..;))...
Zadnjič spremenil miikena, dne 28. Jul. 2006 17:56, skupaj popravljeno 2 krat.
hmm ne vem če je na svetu, imam pa eno mesto, ki se mi prikazuje v sanjah in je meni najbolj lepo in zanimivo, kar sem jih kdaj videla, kar sem jih kdaj videla-sanjala in tam v tistem mestu sm čist popolnoma happy in mi je tko fajn, da komi čakam včasih da grem spat
uf, to je pa tko težko povedat ker je toookk lepih mest na svetu... živela bi v Rimu al pa na Dunaju, vikend bi pa mela nekje v Toskani, Sarajevu, in Bermudih... uf bi blo men luštn ampak sem čist zadovoljna z našo malo Ljubljano
meni pa LOS ANGELES!!!!! jo mislim hollywood, zvezde, uhhhh kej vec si sploh ne mors zelet al pa se new york ja big city, velik folka, trgovince, ahhhh...