zakaj se najpogosteje skregata?
ponavad so to malenkosti zarad katerih se skregava. Na splošno se sicer ful mal kregava, in se res samo takrat ko imam PMS oz. sem slabe volje in mi ni čist nič všeč. Vglavenm za brez veze. Znam bit včasih prav zatežena in mi je lahko že napačno postavljena stvar dvigne živce
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Najpogosteje so to takšne nepomembne malenkosti, ki ob slabem dnevu postanejo največji svetovni problemi
; moti me tudi, da je zelo zaprt vase in težko govori o svojih čustvih/občutkih/počutju, ampak tudi to uspešno rešujeva. 

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Il.bistrica - koper
- Kontakt:
Na koncu koncev pa ti se lahko strže film že zaradi vseh napetosti in dogodkov tistega dne in se preprosto zdereš na tisto osebo, ki ti je v tistem času najbližja. 

Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
- kadar mu stokrat povem kaj me moti, pa bo naslednjič že spet isto nardil
- kadar hočem, da mi pove stvari tako kot dejansko so, on pa bo vztrajal pri svojem tud če sm ziher, da ni tko (sam mu ne morm dokazat)... pa tud če se ob tla mečem
- kadar se dela gluh oz. zabit za tist kar mu ne ustreza
pa tud zarad tega:

- kadar hočem, da mi pove stvari tako kot dejansko so, on pa bo vztrajal pri svojem tud če sm ziher, da ni tko (sam mu ne morm dokazat)... pa tud če se ob tla mečem

- kadar se dela gluh oz. zabit za tist kar mu ne ustreza

pa tud zarad tega:
MIGRENA napisal/-a:Ponavadi takrat, ko si za kako stvar jest vse v glavi ustvarim kako bi moralo biti/potekati in poj valda nikol ni tko kokr si jest v glavi zamislim
The secret of success is consistency of purpose.
-ko se ze dolgo nisva vidla in se pogresava in si pol teziva in se skregava kdo bo kam prisel da se vidiva... pa kako pa kaj bo...
-alpa ce sva prevec skupaj pa nimava kej za pocet pa si pol med sabo teziva...
-ce jaz njega bozam pa masiram pol ko je pa on na vrsti pa prav da se mu ne da
-ug take bedarije da me je sram da se sploh kregava.. tudi ce je vse uredu se vedno najde kaksna pikica ki rata v moji glavi Pika, in sitnarim
na sreco so to bolj majhni prepircki..
vecji pa, hm... ce kaj full zajebe, aja pa ce igra igrce in se zard tega ne morva vidt, glede tega mava vecno kregarijo!
(star je 22let!!)
-pa glede mojih shoopingov in rajanja po trgovinah, ker noce z mano u au alpa it, u lj v CP ga pa kr naenkrat glava zacne bolet
....
-alpa ce sva prevec skupaj pa nimava kej za pocet pa si pol med sabo teziva...
-ce jaz njega bozam pa masiram pol ko je pa on na vrsti pa prav da se mu ne da
-ug take bedarije da me je sram da se sploh kregava.. tudi ce je vse uredu se vedno najde kaksna pikica ki rata v moji glavi Pika, in sitnarim

na sreco so to bolj majhni prepircki..
vecji pa, hm... ce kaj full zajebe, aja pa ce igra igrce in se zard tega ne morva vidt, glede tega mava vecno kregarijo!

-pa glede mojih shoopingov in rajanja po trgovinah, ker noce z mano u au alpa it, u lj v CP ga pa kr naenkrat glava zacne bolet

¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
marakeech napisal/-a:Midva se kregava zarad mojega ljubosumja. Pa zarad tega k on prov skoz k sva pr nemu gleda tv al pa spi, men je pa dolgcas, pol sem pa tecna. Al pa ce kdaj kej prevec spije.
Ni dobr da si tok ljubosumna. Če on takrt k si ti pr njemu spi, ja pol pa nč. Pejd s frendicami vn. Kaj boš tm gnila a on niti mal zanimanja ne pokaže zate?? Tip te mora spoštovt.
Jz sm se ponavad kregala, kr sm hotla več svobode. K mi najeda, če nonstop hoče vedt kje sm pa s kom. Pa da govori kaj naj delam pa kaj ne. Sej je moj lajf kaj mi bojo drugi ukazoval

-
- Sramežljivka