Ponosno priznam, da gledam telenovele

, sam me kr naenkrat na sredi mine, kr postnejo dolgočasne in se razvelčejo. Trenutno na popu nisem v nobeno tko zaljubljena, da bi jo gledala vsak dan. Tko pogledam 2x na teden če mam cajta. Moja kolegica vedno reče, da če bom pogledala 1x na teden ne bom bistveno nič zamudila.
Morem rečt, da je bla edina telenovela, ki sem jo gledala od začetka do konca tista judežinja. Drugač naljubše pa so: rubi, judežinja, grda račka, divji angel, klon,pa ena, ki je bila na hrvaški RTL, ki so meli neke konje in so bli tri bratje in tri sestre - nek kavbojski stil. Ampak si mel kej za videt. Še fotr je gledu, pol je bla telenovela in pol. Drugih se niti ne spomnem. No sem pa tja pride kaka izjemna. Meni je telenovela zanimiva le če se v njej tko kej dobrega dogaja, ko se kej zajebavajo al tko..
glede une vile marie pa mislim, da igralci tam sploh ne znajo igrat, če mene vprašaš. prov se vidi tisto pretvarjanje in igranje. niso spontani.
ampak a ste tudi drugi opazli, da so po tem klonu vsi začel neki s temi tečaji trebušnega plesa. zanimivo.
pa še ENO BIG VPRAŠANJE za tiste, ki so gledali KLON: kako se je končal????