zakaj se najpogosteje skregata?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sanck »

a si ti hodu na kakšen tečaj samokontrole?? :lol:
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Uporabniški avatar
armandoxxx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a armandoxxx »

sanck napisal/-a:a si ti hodu na kakšen tečaj samokontrole?? :lol:

ne .. sam vidu sem kwa ljudje delamo narobe .. pa pol probavam vse te stvari popravit pri sebi ..

LP
Armando
Hanči banči
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Hanči banči »

midva se ponavad skregava zarad kakšne trapaste malenkosti priznam da kr dostkrat po moji krivdi ampak pol ko se pa pogovoriva je pa vse spet ok in se temu samo še smejiva :)
Uporabniški avatar
armandoxxx
Sramežljivka
Sramežljivka

sofia83 napisal/-a:Joj armando, taki ljudje ste najbolj zoprni, k se še pošten ne da skregat z vami :lol: Kreg je čist v redu zadeva, sploh k je na mestu.

p.s.: A si rak po horoskopu mogoče? :wink:

kregi se sama s sabo, če ti je tolk do kreganja .. men je kreganje like too much negative energy @ one place .. tko da se ga izogibam ..

kar pa se tiče horoskopa .. sem lev

LP
Armando
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Nekaj o tem smo že govorili, ene teme ki je bila pa točno taka pa ne najdem:

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ht=prepiri

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 19&start=0

Drgač pa se niti ne kregava, včasih se mal zbadava. Al pa mal trmarva, pravega prepira pa še nisva mela. Se vse takoj pogovoriva da sva oba cool. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: zakaj se najpogosteje skregata?

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

midva se največkrat skregava, ker jaz nimam časa, da bi se tok pogosto vidla...pol je pa jezen in se takoj pičva:)
Uporabniški avatar
armandoxxx
Sramežljivka
Sramežljivka

mutim ne .. sam drugačen sem .. pa kwa pol .. zdej me pa že nehiva analizirat k ne bova nikamor prišla.. pa se lotva raj topica ;)

LP
Armando
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Če se, potem je to vedno zarad njegove mame, ker me taktično zajebava v glavo, ljubosumna je ker sem jaz več z nim kot ona in verjemte mi, da je to najtežje, ker normalno da ima vsak rad svojo mamo, jaz pa ji ne pridem na konec, ne najdem več načina in to me počasi že ubija...
Imava namrač urejeno stanovanje v zadnji etaži njihove hiše in nimam mira, jezi me tudi to da kr napraj vohuni po stanovanju kadar naju ni in potam se zarad tega tudi prepirava...
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ahh ja tko kot so že druge rekle ... vedno zarad kkšnih totalno brezveznih malenkosti ... k se mi recimo zdjle zdijo čist normalne ... pol k sva pa kej tečna al pa obadva že kej nataknjena ... ja pol pa to loh rata problemček ... :D

Včasih jst kej trmulim, včasih on ... ampak tko to je, drgač bi blo dolgčas ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

armandox jz te cist razumem... tut sama se trudim v tej smeri. sploh ce gre v prepirih predalec pa se zacnes zaliti, pol ti je pa zal za vse kar je blo. stokrat sm ze rekla da se ne bom vec kregala z nobenim, k z pogovorom stokrat vec dosezes.
Uporabniški avatar
armandoxxx
Sramežljivka
Sramežljivka

severa napisal/-a:Če se, potem je to vedno zarad njegove mame, ker me taktično zajebava v glavo, ljubosumna je ker sem jaz več z nim kot ona in verjemte mi, da je to najtežje, ker normalno da ima vsak rad svojo mamo, jaz pa ji ne pridem na konec, ne najdem več načina in to me počasi že ubija...
Imava namrač urejeno stanovanje v zadnji etaži njihove hiše in nimam mira, jezi me tudi to da kr napraj vohuni po stanovanju kadar naju ni in potam se zarad tega tudi prepirava...

mene so doma učil da ni pametno da ti v stanovanje uleti tašča v copatih ! ;)

if you know what i mean !

LP
Armando
lil_boo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Il.bistrica - koper
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lil_boo »

Ja ampak zanimivo res samo zaradi nekih brezveznih stvari. ampak ni tko da bi se zdej pa prav drla eden na drugega. To je navaden ton sam očitanje. Pol pa je itak trma. Sam se itak uredi. Enkrat eden popusti drugič drugi. Saj ne moreva bit dolgo skregana. :hearts:
Zadnje kreganje pa je blo zaradi tega ker sem šla sama na eno zabavo, ki je bla v bistvu "girl party only" in je bil tam en striptizer...... in pol je bil še cel drug dan napičen kot osa ..........kdo bi razumel moške :)
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Midva največkrat kej okrog denarja...al pa če je cel dan kr neki ves tečn pol ga mam pa dost...pa mu kej rečem...pa je za 5 min užaljen :D
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

armandoxxx napisal/-a:
pupica20 napisal/-a:to ti pa težko verjamem. sam če ti pa res rata pol pa svaka čast.

lahko ti dam telefonske vseh mojih bivših pa prašej ;)

LP
Armando

alo armando mogoce pa so tvoje bivse ker se nikoli ni dalo skregat s tabo... ok saj je bad ce se karnaprej kregata, ampak se bolse pa je potem ko se opet pobotata... ali pa namesto da si jemljes pet min, da se skuliras, raje zgrabi punco pa si privoscita en strasten sex :oops: :D ... saj ves reces: ne ko se takole kregas si ful sexi, jo zgrabis in akcija :D

p.s.: se opravicujem ampak mi sumniki nocejo pisat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
*cream*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Claymoore

Neprebrana objava Napisal/-a *cream* »

midva tut zaradi čokolade :lol: mislim zeloooo redko se skregava pa še to je samo tisto malo... kar pa me včasih moti kr malo kreganja na vsake pol leta nič ne škodi :D pa on je zelo miroljuben človek tako da vedno da meni prav (sem zelo trmasta)
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
Odgovori