zakaj se najpogosteje skregata?
- armandoxxx
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- Kraj: Gorenjska
- armandoxxx
- Sramežljivka
sofia83 napisal/-a:Joj armando, taki ljudje ste najbolj zoprni, k se še pošten ne da skregat z vamiKreg je čist v redu zadeva, sploh k je na mestu.
p.s.: A si rak po horoskopu mogoče?
kregi se sama s sabo, če ti je tolk do kreganja .. men je kreganje like too much negative energy @ one place .. tko da se ga izogibam ..
kar pa se tiče horoskopa .. sem lev
LP
Armando
Nekaj o tem smo že govorili, ene teme ki je bila pa točno taka pa ne najdem:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ht=prepiri
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 19&start=0
Drgač pa se niti ne kregava, včasih se mal zbadava. Al pa mal trmarva, pravega prepira pa še nisva mela. Se vse takoj pogovoriva da sva oba cool.
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ht=prepiri
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 19&start=0
Drgač pa se niti ne kregava, včasih se mal zbadava. Al pa mal trmarva, pravega prepira pa še nisva mela. Se vse takoj pogovoriva da sva oba cool.

LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Re: zakaj se najpogosteje skregata?
midva se največkrat skregava, ker jaz nimam časa, da bi se tok pogosto vidla...pol je pa jezen in se takoj pičva:)
- armandoxxx
- Sramežljivka
Če se, potem je to vedno zarad njegove mame, ker me taktično zajebava v glavo, ljubosumna je ker sem jaz več z nim kot ona in verjemte mi, da je to najtežje, ker normalno da ima vsak rad svojo mamo, jaz pa ji ne pridem na konec, ne najdem več načina in to me počasi že ubija...
Imava namrač urejeno stanovanje v zadnji etaži njihove hiše in nimam mira, jezi me tudi to da kr napraj vohuni po stanovanju kadar naju ni in potam se zarad tega tudi prepirava...
Imava namrač urejeno stanovanje v zadnji etaži njihove hiše in nimam mira, jezi me tudi to da kr napraj vohuni po stanovanju kadar naju ni in potam se zarad tega tudi prepirava...
Ahh ja tko kot so že druge rekle ... vedno zarad kkšnih totalno brezveznih malenkosti ... k se mi recimo zdjle zdijo čist normalne ... pol k sva pa kej tečna al pa obadva že kej nataknjena ... ja pol pa to loh rata problemček ...
Včasih jst kej trmulim, včasih on ... ampak tko to je, drgač bi blo dolgčas ...

Včasih jst kej trmulim, včasih on ... ampak tko to je, drgač bi blo dolgčas ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- armandoxxx
- Sramežljivka
severa napisal/-a:Če se, potem je to vedno zarad njegove mame, ker me taktično zajebava v glavo, ljubosumna je ker sem jaz več z nim kot ona in verjemte mi, da je to najtežje, ker normalno da ima vsak rad svojo mamo, jaz pa ji ne pridem na konec, ne najdem več načina in to me počasi že ubija...
mene so doma učil da ni pametno da ti v stanovanje uleti tašča v copatih !

if you know what i mean !
LP
Armando
-
- Sramežljivka
- Kraj: Il.bistrica - koper
- Kontakt:
Ja ampak zanimivo res samo zaradi nekih brezveznih stvari. ampak ni tko da bi se zdej pa prav drla eden na drugega. To je navaden ton sam očitanje. Pol pa je itak trma. Sam se itak uredi. Enkrat eden popusti drugič drugi. Saj ne moreva bit dolgo skregana.
Zadnje kreganje pa je blo zaradi tega ker sem šla sama na eno zabavo, ki je bla v bistvu "girl party only" in je bil tam en striptizer...... in pol je bil še cel drug dan napičen kot osa ..........kdo bi razumel moške

Zadnje kreganje pa je blo zaradi tega ker sem šla sama na eno zabavo, ki je bla v bistvu "girl party only" in je bil tam en striptizer...... in pol je bil še cel drug dan napičen kot osa ..........kdo bi razumel moške

armandoxxx napisal/-a:pupica20 napisal/-a:to ti pa težko verjamem. sam če ti pa res rata pol pa svaka čast.
lahko ti dam telefonske vseh mojih bivših pa prašej
LP
Armando
alo armando mogoce pa so tvoje bivse ker se nikoli ni dalo skregat s tabo... ok saj je bad ce se karnaprej kregata, ampak se bolse pa je potem ko se opet pobotata... ali pa namesto da si jemljes pet min, da se skuliras, raje zgrabi punco pa si privoscita en strasten sex

p.s.: se opravicujem ampak mi sumniki nocejo pisat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
midva tut zaradi čokolade
mislim zeloooo redko se skregava pa še to je samo tisto malo... kar pa me včasih moti kr malo kreganja na vsake pol leta nič ne škodi
pa on je zelo miroljuben človek tako da vedno da meni prav (sem zelo trmasta)

Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!