Enkrat sva mela cd prgan, pa je biu od tamavga cd not in sva sred akcije poslušala Romano Kranjčan ... je blo za umret smešn tko da zdej raj ne uporablava cdja ...
ma midva mava pa ponavad kr pržgan tv, sam itak med sexom pomoje redko kdo sliš kva se ket vrti.saj jst vem da ne slišm nč. mi pa seveda zapaše kdaj kšna romantična muska k sm mal romantična in mi je to lepo.
ma midva poslušava glasbo sam č je radio vžgan,da pa bi mela posebno željo kej poslušat pa ne. včasih tut sam tv gori.včasih-največkrat pa kr v tišini.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Hmm to je pa res čist odvisno ... ponavad nimava niti tok časa, da bi se slekla kaj šele da bi si musko naštimala ... včasih je pač radio al pa tv že pržgan in je pol pač tist v ozadju, ampak jst niti slučajno tistga ne poslušam, ker se totalno skonventriram na naju ... Takrat ko je pač vse skupi bolj počas pa tko si pa tut kkšno lepo muziko naštimava ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
čizt odvisno... učasih kkšne lepe komade, učasih kar pade.. že dolg nisva na trance al pa techno akcija... drgač je pa tišina, ampak če so doma tastari pol raj dava mal muzike
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
kak fukish progressive house, chicane - behind the sun album, leftfield - leftism album .. če pa bolj u easy .. pa kaki buda bar CDji odpeljejo, al pa kak pako & frederick - atlantic breaker album .. moby .. itd ..