Trenutno mi je za tuširanje najljubši (tudi zelo dober za suho kožo) od Vichy Lipidiose, v Müllerju pa sem kupla še dva gela Palmolive Naturals, ker so bli skoraj zastonj, no (210sit), med&mleko ter s shea maslom
Mleko pa uporabljam trenutno garnier rdeči in več losjonov od Avona (češnja, Planet SPA s shea maslom..)
Hawiian Tropic Luxury Body Butter - Men osebno eden boljših losjon za telo, kožo res nrdi ful mehko, pa ful diši po kokosu, zdej mi ga že počas zmankuje tko ga bo treba it kupt! [/quote]
SIENNA kje se pa da ta body butter dobit ( Muller, LImoni...)?
Jst mam pa od Johnson Comforting showe creme z vanilijo (res maš pol mehko kožo pa lepo diši), pa od Fruttinija pomarančni peeling, body butter in mleko na sprej...še prej pa mokro kožo dodatno navlažim z otroškim oljem (Johnson sivka, kamilica, aloa).
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Ma meni je super, čist drugo kot kaki Fa-ji in podobno, kar je ena sama dišava.. Lipidiose ima tok fajn kremasto in gosto strukturo, res. Men je ful fajn, pejd v lekarno po kak vzorček, boš vidla.