maria18 napisal/-a:jst sm ze bla s sosolcam in pol k sva sla narazen se nisva mogla gledat tko da nikol vec nebom s sosolcam
To me mal spominja na razmeje med dvema v isti firmi.

, pa leprevidna bodi 

. Ker se skor nikol ne obnese( vsaj pr men se še nikol ni). Edina oseba, ko je še zdaj (pr 28-ih) skupaj z njim je moja učiteljica angleščine. Sam useen, probaj pa bo. Ampak ne preveč pričakovat od tega 
*orange cat* napisal/-a:jst se iskreno opravičujem če je ta tema bla že ampak je ne najdem.... no uglavnm... ušeč mi je en sošolc (tko... ful) pa on je tut vame (100%)... ubistvu usi pravjo d me bo u kratkem uprašov AMPAK JST ZDJ NE VEM TOČN KAJ BI... ne vem kuko bi se obnesla zveza najbl me pa skrbi, da če bi bla skp, pa d bi šla kmal narazn, d bi se me poj izogibov pa d se nebi pogovarjov z mano pa tko... (k to bi blo pa mučno še 4 leta prenašat!!!) no uglavnm.... kaj bi ve nardile in a je kkšna že imela kj podobnga???
*orange cat* napisal/-a:jst se iskreno opravičujem če je ta tema bla že ampak je ne najdem.... no uglavnm... ušeč mi je en sošolc (tko... ful) pa on je tut vame (100%)... ubistvu usi pravjo d me bo u kratkem uprašov AMPAK JST ZDJ NE VEM TOČN KAJ BI... ne vem kuko bi se obnesla zveza najbl me pa skrbi, da če bi bla skp, pa d bi šla kmal narazn, d bi se me poj izogibov pa d se nebi pogovarjov z mano pa tko... (k to bi blo pa mučno še 4 leta prenašat!!!) no uglavnm.... kaj bi ve nardile in a je kkšna že imela kj podobnga???
jaz ga nisem vprašala.pol pa mi je blo žal.
po par mescih zezanja človek skapira, da so tut še bolši tipi na svetu 
3 mesce je že odkar sva nehala z bivšim in ---- meni je všeč samo sošolec ki je res cukr ena a, postavca za dol past pa še lušn je in karakter špica... skup hodva na plesne in tud drugač se dobr štekava...jest pa skoz mislim sam nanga... u sql opazm sam njega... mislm sj nism lih vanjga sam noben drug tip mi ni všeč... itq pa mi je jasn d zveza med sošolcema ne more funkcionirati-----KAJ NRDIT???